VitalUnit Kurser og coaching for mænd (og kvinder)

Vital Force 3: Dealing With Women

Kommende kursus:

København: Tirsdag d. 16. maj og efterfølgende 3 tirsdage. Info og tilmelding: Se nedenstående.

Dette kursus er dedikeret til at se og forstå nogle af de grundlæggende dynamikker og problematikker imellem mænd og kvinder. Som de udspiller sig i parforhold. Et forhold kan synes som en ekstremt kompleks ting. Men tit og ofte er det de samme dynamikker og følelsesmønstre, som udspiller sig igen og igen i forskellig forklædning.

Vi arbejder med at gennemskue disse mønstre og forstå hvad der egentlig ligger bag dem. Og vi arbejder med at nuancere vores egen tilgang til dem. Ofte er det sådan at når vi bliver bevidste omkring vores egen primære måde at håndtere forskellige dynamikker på, så opstår der pludselig et væld af nye muligheder. Så agerer du i situationen på en ny måde, og det giver nogle helt andre resultater.

Kurset består af fire møder. Der vil være materiale fra gang til gang, opsummerende temaet for den enkelte gang, og der vil også være nogle valgfri hjemmeopgaver. Du får også mulighed for at afprøve situationer/udfordringer, som kunne udspille sig i parforhold, og mærke din reaktion på dem. Du får feedback derpå, vi taler om det i gruppen, og du får nogle nye relationelle værktøjer med dig. Alt sammen med det formål at øge din bevidsthed om, hvordan du reagerer i romantiske forhold og øge dine handlemuligheder.

København:
Startdato
: Tirsdag d. 16. maj, kl 19-22. Derefter tirsdage 23. og 30. maj og 6. juni, samme tid.
Sted: VitalUnit Coaching, Grønnegade 26, 3. sal. København K.
Pris: 2450 kr. Studerende: 1750 kr.
OBS: Afhængig af deltager-antal vil vi muligvis rykke til en større lokation. Det bliver i så fald også i København.

Tilmeld dig her:

 

Hvad siger folk?

“Jeg har fulgt Jakobs undervisning og coaching i kombination med en række andre personligt udviklende aktiviteter. Dealing With Women har været en øjenåbner uden lige for mig som mand og partner….

Efter næsten tyve års ægteskab med en fantastisk kvinde havde jeg endnu aldrig helt forstået og gennemskuet hvad det var som drev min elskede hustru og mig ind i – til tider – endeløse diskussioner og spil.

Diskusioner tilsyneladende uden klar logik og årsag og som ofte betød at vi i perioder mistede hinandens nærvær og trak vores kærlighed lidt tilbage….

Jakobs undervisning i de “feminine dramaers” grundlæggende årsager og udtryksformer har for mig næsten været som at finde en ny Rosettesten. Jeg kan nu langt bedre tyde signalerne, læse situationen og gennemskue hvad der foregår hos mig selv og i min hustru.

Med disse enkle og effektive værktøjer kan jeg nu langt bedre forblive i mit center når uenigheder eller “dramaer” viser sit ansigt, manøvrere os sikkert igennem og bevare min fulde opmærksomhed, nærhed og kærlighed i relationen. En stor gevinst og tilfredstillelse for mig som mand, for min hustru og for vores ægteskab.

Hertil kommer at Jakob er en fantastisk underviser og coach. Jakob er et rigtigt “energibundt” med en ægte passion for sit emne, stor empati samt en dejlig direkte og “nede på jorden” stil. Alt sammen krydret med et vindende og behageligt væsen.

Kurset har givet mig meget visdom og indsigt om mit samspil med kvinder. TAK Jakob for det du har gjort for mig og mit ægteskab!

kh AB”

 

“Jakob er meget velstruktureret som underviser. Han er meget autentisk, da han selv er i stand til at vise hvilke værktøjer der virker. Kurset har gjort mig endnu mere klar over at der altid er en vej ud af en konflikt.”

Hans Erik Rasmussen.”

 

“Jeg deltog i Jakobs 4×3 timers kursus “Dealing with women”. Det har været en krævende og givende proces at komme igennem, godt hjulpet af Jakobs engagerede og kompetente ledelse. Jeg kan varmt anbefale ham.

KH Henrik Biering (lærer/gestaltterapeut).”