Vital Force Sexual Mastery – for men

Vital Force Sexual Mastery – for men


På dette kursus lærer du den tantriske og taoistiske kunst at adskille din orgasme og udløsning. Dette giver dig mere energi, som du kan dedikere til dit arbejde, dine interesser, din familie, dit parforhold, etc. Det resulterer i langt større nydelse seksuelt, både for dig selv og din partner, og det kan resultere i oplevelser af klarhed, lykke, inspiration, etc.

De teknikker der undervises i på kurset virker også effektivt imod tilstande som tidlig/hurtig sædgang og svag eller manglende rejsning. Praksissen kan også kraftigt ‘reboote’ de seksuelle dynamikker i længerevarende relationer, og dermed genantænde den seksuelle gnist og tænding for et par.

På “Vital Force Sexual Mastery – for mænd” gennemgår vi i detaljer de forskellige dele af denne teknik og teorien bag den. Vi praktiserer de nødvendige del-teknikker sammen, samler op fra gang til gang og gør status på deltagernes udvikling. Kurset består af 4 møder og rummer øvelser og teknikker du skal lave derhjemme, og som du kan tage med dig videre efter kurset. (OBS: Der er ingen nøgenhed på kurset).

Se mere her

Tilmeld dig her

Du vil modtage en email med yderligere information (ved manglende email check dit spamfilter)

"*" indicates required fields