VitalUnit Coaching Kurser & Coaching For Mænd

Kend & Behersk Dine Relationsdramaer

Kommende kurser:

København: Torsdag 1. februar og 3 efterfølgende torsdage. Info og tilmelding: Se nedenstående.

København: 24-25. februar. Info og tilmelding: Se nedenstående.

 

Hvorfor går dine relationer i hårdknude igen og igen? Hvorfor finder du dig selv i det samme gamle drama igen og igen? Er det virkelig din partner der er en idiot? Eller er det dig? Er I bare blinde på hvad der foregår? Kunne du tænke dig at gøre noget ved det?

Så må du en tur ned i relationernes maskinrum. Og nej, det betyder ikke at du skal til endnu en samtale-terapeut. Det er ikke alting man kan snakke sig igennem. Nogle ting er man nødt til at træne. Live.

Det gør vi på Relationsdramaer. Her bliver du uddannet til at forstå de mest almindelige dramaer, som folk ender i i relationer. Dette sætter dig i stand til at spotte dem, når de opstår (og der vil helt sikkert være rigtig mange du kan genkende, når du bliver præsenteret systematisk for dem) hvilket er første skridt på vejen til at blive herre over dem. Dernæst vil du få en række forskellige værktøjer til at håndtere dramaerne bedre og mere bevidst end du plejer.

De fleste mennesker har en standard reaktion, når de bliver konfronteret med en udfordrende følelsesmæssige tilstand eller adfærd hos deres partner. På Relationsdramaer lærer du at forstå hvad din standard-reaktion er, og hvorfor den i rigtig mange tilfælde ikke virker.

Du får værktøjerne til at gøre noget andet, og du får muligheden for at prøve det af helt konkret og opleve at det virker.

 

Hvorfor kan vi ikke bare være gode ved hinanden?

I virkeligheden vil vi jo bare gerne være i kontakt med hinanden som mennesker. Vi vil gerne ses, som dem vi er; vi vil gerne forstås, og vi vil gerne elskes.

Så hvorfor er det så svært? Fordi vi har nogle mønstre og dynamikker med os, som af og til udtrykker sig igennem os, uden at vi selv er klar over det. Vi kan lave øvelser der by-passer disse mønstre og forbinder os med kærlighed og bevidsthed. Det er rigtig fint, og det kan du lære på diverse par-tantra workshops.

Men hvis ikke vi lærer at genkende mønstrene og dynamikkerne, når de opstår, så vil de rive os ud af denne fine kontakt igen. Og hvis ikke vi lærer at arbejde konstruktivt med disse dynamikker, så bliver de nogle gange så stærke og destruktive at det er umuligt at mødes igen, og at forholdet bryder sammen.

Hvis du lærer dynamikkerne at kende, så kan de imidlertid give liv og farve til jeres relation. De kan skabe passion, humor, gnist og liv i jeres rejse igennem verden. De samme dynamikker kan gøre jeres fælles rejse til en tango, eller de kan ødelægge den.

Det afgørende element er bevidsthed. At få bevidsthed ind i dynamikkerne. Så du kan navigere rundt i dem, ligesom en dygtig tangodanser på et dansegulv. Uden at tage dem personligt og uden at blive revet med af dem. Men lade dem være der lige tilpas til, at de giver det liv, som vi alle sammen ønsker og længes efter.

Med Relationsdramaer lærer du at se og håndtere disse dynamikker, så du kan bruge dem bevidst. Du bliver trænet i at være en relationskunstner. Du bliver trænet til at spotte, når du selv er i drama (hvilket vi kan have rigtig svært ved at se selv) og hvad du gør for at komme ud af det. Og du bliver trænet i at håndtere drama i din partner. Alt sammen for det fælles bedste.

 

Hvad Det Kræver Af Dig

Du kan komme som single, og du kan komme som par. Det er underordnet. Under alle omstændigheder kommer du til at arbejde med dine egne primære dynamikker og mønstre. Det sker i et trygt rum, og du vil få kvalificeret feedback og sparring på din proces undervejs.

Du skal være indstillet på at arbejde tæt sammen med andre mennesker, på at kunne være sårbar og arbejde med nye sider af dig selv. Og på at skulle forholde dig til dine egne og andres følelsesmæssige dynamikker. Er du det, er du til gengæld garanteret en livsforandrende oplevelse.

 

Praktiske detaljer:

Weekendversion:

Dato: 24-25. februar, begge dage fra 10-18.
Sted: VitalUnit Coaching, Grønnegade 26, 3. sal, København K.
Pris: 1950 Dkr.

Ugedagsversion:

Datoer: Torsdag d. 1. februar, kl 18:30-22. De næste gange er 8, 15 og 22. februar, samme tid.
Sted: VitalUnit Coaching, Grønnegade 26, 3. sal, København K.
Pris: 1950 Dkr.

 

Tilmeld dig her:

– du vil så modtage en email med praktisk information (ved manglende email, check dit spamfilter).

 

Har du spørgsmål til kurset? Skriv til Jakob eller Gitte.

Jakob:
Telefon: 60 77 87 92
Email: jakob@vitalunit.com

Gitte:
Telefon: 40 75 94 93
Email: gitte@toya.dk

 

Hvem er dine undervisere?

Jakob Kærgaard:

“Jeg har kørt mandekurser og mandegrupper siden 2012. Jeg har bl.a. lavet kurset Dealing With Women, hvor jeg har undervist mænd i at spotte og arbejde med kvinders forskellige følelsesmønstre. Gitte og jeg har samarbejdet om dette forløb, hvilket har ført til det nuværende kursus. Jeg har desuden beskæftiget mig indgående med relationer, mand-kvinde dynamikker, polaritet og tantrisk seksualitet. Læs mere om mig her.”

Gitte Toya:

“Med mine 22 års erfaring som skuespiller, har jeg et indgående professionelt kendskab til dramateknikker. Jeg har derudover i en årrække assisteret, undervist og været sensor på mange alternative kurser og uddannelser og har også uddannet elever fra egen skole. Tantra som livsfilosofi er samtidig blevet et basalt fundament for trivsel og glæde i mit liv. Dette kursus ser jeg specielt meget frem til, fordi jeg i hele mit voksenliv har haft en særlig interessere for relationsdynamikker. Jeg glæder sig stort til at videreformidle disse banebrydende teknikker, som med garanti skaber mere bevidsthed, glæde og harmoni i os selv og vores omgivelser.”

 

Hvad Siger Folk?

“Jeg har fulgt Jakobs undervisning og coaching i kombination med en række andre personligt udviklende aktiviteter. Dealing With Women har været en øjenåbner uden lige for mig som mand og partner….

Efter næsten tyve års ægteskab med en fantastisk kvinde havde jeg endnu aldrig helt forstået og gennemskuet hvad det var som drev min elskede hustru og mig ind i – til tider – endeløse diskussioner og spil.

Diskusioner tilsyneladende uden klar logik og årsag og som ofte betød at vi i perioder mistede hinandens nærvær og trak vores kærlighed lidt tilbage….

Jakobs undervisning i de “feminine dramaers” grundlæggende årsager og udtryksformer har for mig næsten været som at finde en ny Rosettesten. Jeg kan nu langt bedre tyde signalerne, læse situationen og gennemskue hvad der foregår hos mig selv og i min hustru.

Med disse enkle og effektive værktøjer kan jeg nu langt bedre forblive i mit center når uenigheder eller “dramaer” viser sit ansigt, manøvrere os sikkert igennem og bevare min fulde opmærksomhed, nærhed og kærlighed i relationen. En stor gevinst og tilfredstillelse for mig som mand, for min hustru og for vores ægteskab.

Hertil kommer at Jakob er en fantastisk underviser og coach. Jakob er et rigtigt “energibundt” med en ægte passion for sit emne, stor empati samt en dejlig direkte og “nede på jorden” stil. Alt sammen krydret med et vindende og behageligt væsen.

Kurset har givet mig meget visdom og indsigt om mit samspil med kvinder. TAK Jakob for det du har gjort for mig og mit ægteskab!

kh AB”

“Jakob er meget velstruktureret som underviser. Han er meget autentisk, da han selv er i stand til at vise hvilke værktøjer der virker. Kurset har gjort mig endnu mere klar over at der altid er en vej ud af en konflikt.”

Hans Erik Rasmussen.”

“Jeg deltog i Jakobs 4×3 timers kursus “Dealing with women”. Det har været en krævende og givende proces at komme igennem, godt hjulpet af Jakobs engagerede og kompetente ledelse. Jeg kan varmt anbefale ham.

KH Henrik Biering (lærer/gestaltterapeut).”