VitalUnit Coaching - Kurser & Coaching For Mænd

Kvindens Seksualitet og Nydelsesliv

Michelle Miller kører dette forløb for kvinder, som et parallelforløb til Vital Force Sexual Mastery kurset for mænd. Læs mere om det her eller på hendes hjemmeside, og tilmeld dig via email på michelle@millersterapi.dk.

 

Dette er et 4-ugers kursus for kvinder, der har lyst til at udforske deres seksualitet og nydelsesliv i et kærligt rum med andre kvinder. Kurset er en opdagelsesrejse i din egen krop og seksualitet, din lyst og nydelse, dine tanker, følelser og fantasier, dine grænser og åbninger.

 

På kurset arbejder vi med:

 

Seksuelle praksisser (med dig selv)

Her er fokus at skabe en forbindelse til dit skød og din yoni. Du lærer at mærke, hvordan yoni har det, hvad hun har lyst til og hvilke nydelsespotentialer hun rummer. Gennem udforskning af forskellige øvelser sammensætter du din egen seksuelle praksis, som styrker forholdet til yoni og udfolder hendes nydelse – dette indebærer bl.a. aktivering af bækkenbunden og åndedrættet samt cirkulation af orgasme/nydelse.

Selverkendelse, selvaccept og selvkærlighed

Her er fokus at opdage og udfordre, hvordan du har det med dig selv, dvs. hvilke tanker du tænker om dig selv, hvilke følelser du oplever, samt hvilke kropslige tilstande og reaktioner dette skaber. Intentionen er, at du lærer at acceptere og elske hver en lille bitte celle i din krop, dine buler, skævheder og former, dine skøre idéer, svingende følelser eller kontrollerende tanker. Du lærer at læne dig tilbage i dig selv og betragte dit eget væsen.

Seksuelle praksisser med din partner / legekammerat

Her er fokus at bevidstgøre, hvad du bidrager med i romantiske/seksuelle relationer. Du lærer specifikke seksuelle teknikker til at gøre det intime og seksuelle møde med en partner eller legekammerat til en tryg, smuk og nærende oplevelse. 

Hvad kan du forvente?

Kurset tilbyder et rum, hvor kvinder trygt kan tage på en indre opdagelserejse mens de støtter og næres af kvinderne omkring dem. De fleste øvelser fokuserer på din egen proces, mens der til tider vil være interaktion med de andre kvinder, både i form af øvelser og i form af deling. Der er ingen nøgenhed eller direkte seksuel udforskning – dette foregår derhjemme. Hjemmearbejdet er en meget vigtig del af processen – jo mere du er dedikeret til den, jo mere får du ud af det.

Er det noget for dig? Det er det, hvis du har lyst til at tage en dyb rejse ind i dit mest intime, i et rum med andre kvinder. Det forudsætter, at du har mod på at dele dine tanker, følelser og oplevelser. 

Om Michelle Miller

Jeg er uddannet psykolog og sexolog og har gennem mange år arbejdet med kvinder, i terapi og grupper, omkring seksualitet, nydelse, krop og selvaccept. Mine erfaringer, personligt og professionelt, har formet dette kursus, hvor jeg præsenterer dig for et håndplukket udvalg af perspektiver og praksisser, som jeg synes giver en fantastisk smuk forståelse og oplevelse af kvindens seksualitet og nydelsesliv. Dette er et integreret perspektiv fra psykologien, sexologien, taoismen, hjerneforskningen og meget mere.

Tilmelding, pris og datoer

Se mere på Michelles egen hjemmeside.