VitalUnit Coaching - Kurser & Coaching For Mænd

Lej Lokalerne i Grønnegade

Vil du leje lokalerne i Grønnegade? Når du lejer lokalerne her, får du dem helt for dig selv. Der er ikke andre der bruger dem samtidig, og der er ikke andre på etagen. Lokalerne er beliggende i Grønnegade 26 i hjertet af det indre København, lige bag Kongens Nytorv. Bygningen er en 370 års gammel bindingsværksbygning med sjæl og charme.

Lokalerne er velegnede til mindre kurser og workshops, terapi, coaching, massage, m.m.

Faciliteter:
– Kursus/terapilokale,
– køkken,
– toilet m. brus,
– mindre kontor.

Desuden:
– 12 topkvalitets-klapstole
– 12 luksus-yogamåtter.
– Højtalere som kan tilsluttes computer, telefon eller Ipod
– Massagebriks

Pris:

Du kan leje Grønnegade på to måder. Enten til et enkeltstående event eller som fast behandler. Til et enkeltstående event skal du kontakte Jakob og få et tilbud.

Du kan også blive tilknyttet som fast behandler. Det giver dig mulighed for at leje dig ind på timebasis. I så fald laver vi en kontrakt og du får adgang til kalenderen, så du selv kan booke dine tider. Du får nøgler og betaler et depositum på 2000 kr. Prisen per time er da 110 kroner for terapi, 150 kroner for kurser. Du får kvitteringer på dine timeudgifter til dit regnskab.

Booking: Ring til Jakob. Tlf: 60 77 87 92. Eller skriv på [email protected]

Transport: Kongens Nytorv metro station ligger 2 minutter gang herfra. Nørreport station: ca. 9 min.

Parkering: Du kan som regel finde en p-plads i Borgergade lige i nærheden. Ellers er der også p-huse i Borgergade og Magasin.

Lyd: Til hverdag er almindeligt lydniveau tilladt. På hverdagsaftener og i weekenden er der ikke andre i huset, så der er det muligt med f.eks. højere musik, etc.

Billeder af Grønnegade: