VitalUnit Coaching - Kurser & Coaching For Mænd

Nytårs Tilbud! Kom Godt i gang med at Mestre Din Seksuelle Energi

Tilbud 1: Fysisk + Online Kursus til ét kursus pris.

Indtil den 2. januar kl 22 kan du købe Vital Force Sexual Mastery kurset – og få online versionen med gratis!

Det betyder: du får adgang til den online version af kurset med det samme, og så kan du melde dig på det næste fysiske kursus som passer for dig.

Det vil sige, du kommer på det fysiske kursus med de erfaringer du allerede har gjort dig selv, og kan derfor rykke endnu hurtigere. Der vil også være et par ekstra øvelser på det fysiske forløb, som du vil få endnu mere ud af.


Hvordan gør du:

Du køber adgang via dette link. Derefter får du med det samme tilsendt en email med login informationer til det lukkede site, hvor du kan gå i gang med at se kursets videoer.

Når du vil i gang med det fysiske kursus, checker du datoerne for de kommende kurser her. Derefter vælger du det der passer for dig, melder dig til via formularen, og skriver en mail til jakob@vitalunit.dk om at du har købt nytårstilbuddet.

Der er kurser stort set hver måned, på nær sommermånederne, og du skal blot bruge din plads på et af de fysiske kurser i løbet af 2018.

 

Tilbud 2: Online kursus plus GRATIS telefoncoaching med Jakob

Vil du bare i gang med online kurset, så får du også her en ekstra appelsin med i turbanen: Nemlig en gratis halv times telefoncoaching med mig. Det vil sige: Du køber adgang til online kurset her. Derefter får du øjeblikkelig adgang og kan gå i gang med alle øvelserne.

Når du så på et eller andet tidspunkt i løbet af det kommende år føler, at du har nogle spørgsmål du gerne vil vende, skriver du til mig – jakob@vitalunit.dk – at du har købt nytårstilbuddet og booker en tid. Easy. Det vil sige, du kan sidde hvor som helst i landet, eller verden, imens jeg svarer på dine spørgsmål.

Din telefoncoaching varer en halv time max, den kan ikke deles op i flere dele og den skal bruges i 2018. Hvis du vil have yderligere vejledning er dette muligt imod en ekstrabetaling. Se mere om coaching hos Jakob her.

BEGGE DISSE TILBUD SLUTTER DEN 2. JANUAR KL 22!