VitalUnit Coaching - Kurser & Coaching For Mænd

Orgasme: Multiorgasmer For Manden Er Også Til Glæde For Kvinden

De fleste mænd oplever, at deres orgasme er direkte forbundet med deres udløsning. Det er den ikke. Du kan lære at få orgasme UDEN at få den fysiske sædudløsning. Når det sker, er du stadig tændt bagefter og kan fortsætte med at have sex.

Sex bliver derfor længere og mere nydelsesfuldt for begge parter. Og den energi som manden kan bygge op på denne måde, gør også at kvindens orgasmer bliver langt stærkere.

 

Hvad er en tantrisk orgasme?

En måde at definere det på er, at i en tantrisk orgasme bevares den erotiske energi, lysten og nydelsen i kroppen. Det vil sige, du får nydelsen, ekstasen og glæden ved orgasmen – som ofte kan være længere, mere intens, og mere nuanceret end en normal orgasme – og samtidig har du energi bagefter. Du er ikke udmattet og træt som efter en normal orgasme.

For mandens vedkommende er det ret enkelt at måle hvornår det sker. Når han kan få orgasmen UDEN at få den fysiske sædudløsning, vil han opleve stadig at have lyst og rejsning bagefter, og at kunne fortsætte elskoven hvis han og partneren ønsker det.

Grunden er at rigtig meget af den seksuelle kraft og energi ryger ud med sæden. Så når først det sker, slutter festen. Han skal derfor lære at skille orgasmen og udløsningen ad, som er to forskellige processer i den mandlige krop. Du kan lære det her på fysiske og online forløb.

For kvindens vedkommende er det lidt anderledes, da der (i de fleste tilfælde) ikke er noget fysisk der forlader hendes krop, når hun får en orgasme. Og kvinder mister derfor i de fleste tilfælde heller ikke energi på samme måde, som manden gør ved en udløsning.

Alligevel kan mange kvinder opleve at få én kraftig orgasme, hvorefter de bliver udmattede og overfølsomme i vaginaen. Hvis det er tilfældet kan man også som kvinde lære at undgå den type orgasme, og i stedet sprede lysten og nydelsen ud i kroppen, så den er mindre centreret omkring underlivet, og dermed bliver mindre eksplosiv. For kvindens vedkommende er det som regel vejen til de dybere orgasmetilstande.


Ekstra-effekter for manden: Kontrol over udløsningen og stærkere potens

 

En af de gode ting ved at træne at opnå den tantriske orgasme, er at det som regel også løser de hyppigste seksuelle problemer for mænd: Tidlig udløsning og potensproblemer.

Dette er noget som rigtig mange mænd bokser med på et eller andet tidspunkt undervejs i livet, og det er ikke altid noget man hverken kan eller ønsker at løse med piller.

Når du træner at opnå den tantriske orgasme som mand, skal du træne at mestre den seksuelle energi. Det vil sige, at du øver dig i at gå lige til knivsæggen af orgasmen – inden udløsningen går i gang – og dér bruger et par simple fysiske og meditative teknikker til at trække orgasmen opad i kroppen – i stedet for at den bevæger sig ud igennem pikken i en udløsning.

Når du træner dét, øver du dig i at kunne rumme stærkt ophidset seksuel energi uden at skyde den ud, og samtidig vænner du dig til at sprede energien rundt i kroppen. Det vil sige, du når dermed ikke til det punkt, hvor energien bliver så intens i bækkenbunden, at udløsningen går i gang af sig selv. Og dermed får du markant bedre kontrol over din udløsning. Se mere om løsningen på tidlig udløsning her.

Metoden indebærer også at du styrker din bækkenbunds-muskulatur og lærer at bruge den korrekt. Dette kombineret med at du opbygger seksuel energi i din krop, gør at du kommer til at opleve mere lidibo og seksuel kraft. Og dette styrker potensen markant. Det er derfor også en effektiv og naturlig metode til at afhjælpe eller helt kurere potensproblemer og impotens. Se mere om årsager og løsninger på potensproblemer her.

Endelig virker metoden også positivt ind på præstationsangst, som kan blive et selvforstærkende fænomen, hvis man f.eks. har oplevet potensen svigte et par gange. Den kontrol over og kontakt med din krop og seksualitet, som du opøver med denne metode, gør at du lettere bevarer kontakten med din krop og din lyst, i de seksuelle situationer hvor du ellers kunne ryge op i hovedet og blive offer for frygten.


Hvordan opleves en tantrisk orgasme?

En tantrisk orgasme kan opleves på mange forskellige måder. Det er én af de smukke ting ved den. Når først du begynder at få vendt orgasmen opad og rundt i kroppen, i stedet for centreret omkring kønsorganerne og udad, kan der ske lidt af hvert.

De fleste oplever at nydelsen, orgasmen, lysten og glæden ved sex bliver langt mere intens. Det gælder for både mænd og kvinder. Simpelthen fordi at I bevarer energien i kroppen og imellem jer. Det kan også være en ny og langt mere levende fornemmelse af ens krop, end man er vant til. Fordi den orgastiske energi skyller ud og igennem den som en bølge. Mange føler sig mere levende og tilstede i deres krop, ofte i flere dage efter.

Orgasmen kan også ændrer karakter. F.eks kan den gå fra at være en meget fysisk oplevelse til at have en mere bevidsthedsudvidende karakter. Det er her det bliver virkelig interessant, og også her at sex kan blive en åndelig og personlig udviklingsrejse. Fordi du kan komme til at opleve nogle sider af dig selv og din bevidsthed, som du ikke normalt oplever.

Du kan se mere om nogle af de tantriske orgasmetyper her: