VitalUnit Kurser og coaching for mænd (og kvinder)

Polarity in Practise – An Evening With Conscious Relating

Næste workshop: Fredag, 9. marts kl. 18:30-21:30. Se nedenstående.
Hvad sker der egentlig i det intime møde imellem mand og kvinde? Hvordan kan vi være der for hinanden på den unikt maskuline og feminine måde, som nærer og fylder os op hver især?På denne aften vil vi gå på opdagelse i de muligheder for intimitet, healing og tiltrækning, der opstår, når vi kultiverer polariteten imellem det maskuline og feminine i et trygt og guidet rum.

Vi vil hylde forskellene og lade kvinder være kvinder, og mænd være mænd. Vi vil styrke det maskuline nærvær og den feminine hengivelse. Igennem fysiske og meditative øvelser udforsker vi kroppen og dynamikken imellem os i rummet.

Vi deler os op i kvinder og mænd og laver separate øvelser, for igen at mødes i en fælles udforskning af energi, nærvær og hengivelse. Guidet på rette vis muliggør det en oplevelse af intimitet og tiltrækning, som de fleste af os sjældent oplever. Og som vi alle sammen længes efter.

Du kan komme med din partner, og du kan komme alene. Hvis du kommer med din partner, kan I lave de forskellige parøvelser sammen. Hvis du kommer alene vil du få mulighed for at træne det at skabe intimitet og polaritet i en tæt relation med forskellige mennesker af det modsatte køn. Målet er, at vi alle bliver bedre til at skabe polaritet og intimitet i vores eget liv med dem, vi ønsker.

Der er nogle simple regler for workshoppen: Ingen nøgenhed, ingen kys og ingen berøring af intime kropsdele. Alt sker i fuld respekt for hinanden som mænd, kvinder, mennesker og individer. Vi bruger hinanden til at komme dybere ind i intimitetens og tiltrækningens mysterium, og vi lærer at navigere bevidst i det. Det forudsætter en grundlæggende respekt og et åbent sind.

Jakob Kærgaard og Rikke Grønkjær vil facilitere denne aften.

Jakob har specialiseret sig i at lave coaching og kurser i personlig udvikling for mænd. Han kører både korte og længere kursusforløb for mænd i alt fra seksualitet, parforhold, maskulinitet, og retning og mening i livet. Han har udviklet og faciliteret Vital Force Sexual Mastery kurset et halvt hundrede gange, hvor mænd lærer de essentielle teknikker til at mestre deres seksuelle energi. Jakob har en kandidat i filosofi og historie og har beskæftiget sig med meditation, yoga, kampsport, tantra, coaching og mandegrupper i de seneste 15 år, bl.a. via flere workshops med David Deida. www.vitalunit.dk

Rikke underviser til dagligt i fri/conscious dans og afholder workshops kun for kvinder: ”ReConnect – Dance Woman Dance” sammen med Marie-Louise Juul Sørensen. Rikke har i mere end 15 år været nysgerrig på polaritet imellem det maskuline og det feminine. Hun har ligeså længe været aktiv i forskellige tantriske og David Deida-inspirerede kvindegrupper, samt deltaget på flere længerevarende retreates med David Deida. Rikke er uddannet sygeplejerske og mindfulness instruktør (MBSR) og har arbejdet med stressforskning i flere år. Privat har hun været i fast parforhold i 25 år.

Dato og tid: Fredag, 9. marts kl 18:30-21:30.
Sted: Silent Mind Circles, Ved Slusen 30, København.
Pris: 300 kr.

Praktisk:
Kom gerne kl. 18.15, så vi er klar til at starte kl. 18.30!
Hav tøj på som er til at bevæge sig i.

Der er plads til 15 kvinder og 15 mænd på workshoppen.

Kvinder kan købe deres billet her: https://billetto.dk/e/polarity-in-practise-an-evening-with-conscious-relating-billetter-for-kvinder-billetter-260821

Og mænd kan købe deres billet her: https://billetto.dk/e/polarity-in-practise-an-evening-with-conscious-relating-billetter-for-maend-billetter-260820

Find vej:

I BIL:
“Ved Slusen” ligger i selve krydset Artillerivej & Sjællandsbroen. Du skal – stik mod al logik – krydse cykelstien. Det ER lovligt. Når du kommer 500 meter ned ad vejen, kommer der et T-kryds, hvor der går to veje til venstre, det ene er en cykelsti og den anden er en grusvej. “Silent Mind Circles” ligger på hjørnet af grusvejen. Der er GRATIS PARKERING.

I BUS:
Buslinje 34 har stoppested “Ved Slusen”, som er 150 meter fra Silent Mind Circles. Du skal gå under sjællandsbroen gennem viadukten. Buslinje 4A har stoppested ved Sluseholmen eller ved Artillerivej/Sjællandsbroen, som begge ligger 500 meter gang fra Silent Mind Circles. Buslinje 250S har stoppested ved Artillerivej/Sjællandsbroen, som ligger 500 meter gang fra Silent Mind Circles. Havnebus 991 har stoppested ved Teglholmen, som ligger 20 minutters gang fra Silent Mind Circles.

PÅ CYKEL:
Kør langs Islands Brygge langs havnefronten, forbi Nokken og hele vejen til du kommer over den lille bro Ved Slusen. Der drejer du til højre og kan se en rødmalet pavillion, hvorpå der står Silent Mind Circle