VitalUnit Coaching Kurser & Coaching For Mænd

Polarity in Practise – An Evening With Conscious Relating

Kommende workshops:

Fredag, 25. maj kl. 19:00-22:30. Se nedenstående.
Fredag, 8. juni kl. 19:00-22:30. Se nedenstående.

Hvad sker der egentlig i det intime møde imellem mand og kvinde? Hvordan kan vi være der for hinanden på den unikt maskuline og feminine måde, som nærer og fylder os op hver især?På denne aften vil vi gå på opdagelse i de muligheder for intimitet, healing og tiltrækning, der opstår, når vi kultiverer polariteten imellem det maskuline og feminine i et trygt og guidet rum.

Vi vil hylde forskellene og lade kvinder være kvinder, og mænd være mænd. Vi vil styrke det maskuline nærvær og den feminine hengivelse. Igennem fysiske og meditative øvelser udforsker vi kroppen og dynamikken imellem os i rummet.

Vi deler os op i kvinder og mænd og laver separate øvelser, for igen at mødes i en fælles udforskning af energi, nærvær og hengivelse. Guidet på rette vis muliggør det en oplevelse af intimitet og tiltrækning, som de fleste af os sjældent oplever. Og som vi alle sammen længes efter.

Du kan komme med din partner, og du kan komme alene. Hvis du kommer med din partner, kan I lave de forskellige parøvelser sammen. Hvis du kommer alene vil du få mulighed for at træne det at skabe intimitet og polaritet i en tæt relation med forskellige mennesker af det modsatte køn. Målet er, at vi alle bliver bedre til at skabe polaritet og intimitet i vores eget liv med dem, vi ønsker.

Der er nogle simple regler for workshoppen: Ingen nøgenhed, ingen kys og ingen berøring af intime kropsdele. Alt sker i fuld respekt for hinanden som mænd, kvinder, mennesker og individer. Vi bruger hinanden til at komme dybere ind i intimitetens og tiltrækningens mysterium, og vi lærer at navigere bevidst i det. Det forudsætter en grundlæggende respekt og et åbent sind.

Jakob Kærgaard og Rikke Grønkjær vil facilitere denne aften.

Jakob har specialiseret sig i at lave coaching og kurser i personlig udvikling for mænd. Han kører både korte og længere kursusforløb for mænd i alt fra seksualitet, parforhold, maskulinitet, og retning og mening i livet. Han har udviklet og faciliteret Vital Force Sexual Mastery kurset et halvt hundrede gange, hvor mænd lærer de essentielle teknikker til at mestre deres seksuelle energi. Jakob har en kandidat i filosofi og historie og har beskæftiget sig med meditation, yoga, kampsport, tantra, coaching og mandegrupper i de seneste 15 år, bl.a. via flere workshops med David Deida. www.vitalunit.dk

Rikke underviser til dagligt i fri/conscious dans og afholder workshops kun for kvinder: ”ReConnect – Dance Woman Dance” sammen med Marie-Louise Juul Sørensen. Rikke har i mere end 15 år været nysgerrig på polaritet imellem det maskuline og det feminine. Hun har ligeså længe været aktiv i forskellige tantriske og David Deida-inspirerede kvindegrupper, samt deltaget på flere længerevarende retreates med David Deida. Rikke er uddannet sygeplejerske og mindfulness instruktør (MBSR) og har arbejdet med stressforskning i flere år. Privat har hun været i fast parforhold i 25 år.

WORKSHOP 25. MAJ
Dato og tid: Fredag, 25. maj kl 19:00-22:30
Sted: Silent Mind Circles, Ved Slusen 30, 2300 København
Pris: 300 kr.

WORKSHOP 8. JUNI
Dato og tid: Fredag, 8. juni kl 19:00-22:30
Sted: NOR, Hejrevej 30, 3. sal, 2400 København NV
Pris: 300 kr.

Kom gerne kl. 18:45, så vi er klar til at starte kl. 19:00!
Hav tøj på som er til at bevæge sig i.
Der er plads til 20 kvinder og 20 mænd på workshoppen.

BILLETTER TIL WORKSHOP 25. MAJ:
KVINDER: https://billetto.dk/e/polarity-in-practise-billetter-for-kvinder-billetter-277773
MÆND: https://billetto.dk/e/polarity-in-practise-billetter-for-maend-billetter-277770
PAR: OBS: Dette behøver ikke være din faste partner, så længe du er villig til at lave kursets øvelser med vedkommende: https://billetto.dk/e/polarity-in-practise-billetter-for-par-billetter-277776

BILLETTER TIL WORKSHOP 8. JUNI:
KVINDER: https://billetto.dk/e/polarity-in-practise-billetter-for-kvinder-billetter-277774
MÆND: https://billetto.dk/e/polarity-in-practise-billetter-for-maend-billetter-277771
PAR: OBS: Dette behøver ikke være din faste partner, så længe du er villig til at lave kursets øvelser med vedkommende: https://billetto.dk/e/polarity-in-practise-billetter-for-par-billetter-277777