VitalUnit Coaching - Kurser & Coaching For Mænd

Polarity in Practise – An Evening With Conscious Relating

Kommende workshops:

OBS: Vi har ingen nye workshops i kalenderen lige nu. Vi vender tilbage med nye datoer, når vi er klar.

—-
Polarity in Practice er for dig, der ønsker at kultivere, udforske og lege med polaritet og intimitet i et trygt og guidet rum sammen med andre. Sammen går vi på opdagelse i de muligheder for healing og tiltrækning, der opstår, når vi kultiverer polaritet og intimitet mellem de maskuline og feminine poler.Begreberne ”maskulin/feminin” bruger vi, som udtryk for to forskellige energetiske poler, der naturligt tiltrækker hinanden. Dette er ikke kønsbestemt, da alle rummer både maskulin og feminin energi. Det er mere tilstande, vi kan lære at styrke og gå ind og ud af for at skabe gnist og nærvær i en relation. Derfor er vi heller ikke så interesserede i den biologiske opdeling mellem mand og kvinde, som vi er optaget af, hvordan vi kan få energierne til at flyde imellem os.

Vi laver øvelser i grupper og par, hvor vi udforsker kontakt, nærvær og hengivelse. Hermed er der mulighed for at blive klogere på de reaktioner, grænser, ønsker og behov, som vi har i relationer til andre mennesker. På mange måder er Polarity in Practise en relationsskole.

Hver aften vil have forskellige temaer med enkelte grundelementer, som går igen fra gang til gang. Øvelser med bevægelse, berøring, grænser og øjenkontakt vil indlede hver aften. Disse øvelser har en betydning og værdi i sig selv, og samtidig har de til formål at bringe os derhen, hvor vi er klar til at gå dybere med de efterfølgende øvelser.

Vi er dedikerede til at gøre hver aften til en unik, sjovt og lærende oplevelse, og hver aften har sit eget program og forløb. Derfor er Polarity In Practice både for jer, der ikke har være med før, og som måske for første gang vil prøve at udforske polaritet i en workshop-setting, og for jer, som vi har øvet os med før.

Du kan komme alene, eller du kan komme med en partner. Hvis du kommer alene, vil du få mulighed for at træne det at skabe intimitet og polaritet i en tæt relation med forskellige mennesker. Hvis du kommer med din partner, kan I lave de forskellige parøvelser sammen. Målet er, at vi alle bliver bedre til at skabe polaritet og intimitet i vores eget liv med dem, vi ønsker.

Der er nogle simple regler for workshoppen: Ingen nøgenhed, ingen kys og ingen berøring af intime kropsdele. Alt sker i fuld respekt for de andre deltagere i rummet. Vi bruger hinanden til at komme dybere ind i intimitetens og tiltrækningens mysterium, og vi lærer at navigere bevidst i det. Det forudsætter en grundlæggende respekt og et åbent sind.

Obs: Hvis der er ikke-dansk talende deltagere på workshoppen, vil den blive afholdt på et letforståeligt engelsk.

Velkommen!

Jakob Kærgaard & Rikke Libak

Praktisk:

Alle workshops foregår i: Soulhouse, hørsholmgade 20, 2200 København N
Pris: 300 kr.

Meld dig ind i gruppen Polarity in Practise på Facebook, hvis du vil holdes opdateret.

Kom gerne kl. 18:45, så vi er klar til at starte kl. 19:00. Dørene lukkes og låses kl 19!
Hav tøj på som er til at bevæge sig i.


Om Rikke og Jakob:

Jakob har specialiseret sig i at lave coaching og kurser i personlig udvikling for mænd. Han kører både korte og længere kursusforløb for mænd i alt fra seksualitet, parforhold, maskulinitet, og retning og mening i livet. Han har udviklet og faciliteret Vital Force Sexual Mastery kurset et halvt hundrede gange, hvor mænd lærer de essentielle teknikker til at mestre deres seksuelle energi. Jakob har en kandidat i filosofi og historie og har beskæftiget sig med meditation, yoga, kampsport, tantra, coaching og mandegrupper i de seneste 15 år, bl.a. via flere workshops med David Deida. www.vitalunit.dk

Rikke underviser til dagligt i free form/conscious dance, både som drop-in klasser og som længere workshops. Rikke har i mere end 15 år været nysgerrig på polaritet imellem det maskuline og det feminine. Hun har ligeså længe været aktiv i forskellige tantriske og David Deida-inspirerede kvindegrupper, samt deltaget på flere længerevarende retreates med David Deida. Rikke er uddannet sygeplejerske og mindfulness instruktør (MBSR) og har arbejdet med stressforskning i flere år. Privat har hun været i fast parforhold i 25 år.

 

3 Gratis Teknikker Til At Mestre Din Seksuelle Energi

Få dem nu og høst potentialet i din seksuelle kraft i dag!

Tak for din tilmelding! Check din email for at komme igang :-)