VitalUnit Coaching - Kurser & Coaching For Mænd

CORONA-VENLIG VERSION AF VITAL FORCE SEXUAL MASTERY KURSET NU I JANUAR:

På grund af corona er det desværre ikke muligt at gennemføre den fysiske udgave af Vital Force Sexual Mastery kurset. Derfor denne særlige udgave i januar:

Du får adgang til det eksisterende online kursus, hvor jeg guider dig igennem alle de centrale øvelser på video og lydfiler. Dette har du herefter adgang til efterfølgende, så du altid kan checke op på øvelserne senere.

Dette kombineres med 4 online møder via zoom, hvor vi gør det vi plejer på de fysiske kurser: Nemlig nørder ned i alle detaljer omkring teknikkerne, og hvor der løbende er mulighed for at stille uddybende spørgsmål til mig (Jakob). Det vil sige jeg tager dig igennem hele forløbet, både via de allerede filmede træningsvideoer, og via live-møder hvor vi kan afklare alle spørgsmål.

Normal prisen for online kurset er 1900 kr. Dette får du adgang til for tid og evighed. Dernæst er der de fire live online møder, som du får for blot 500 kr. Det vil sige en samlet pris på 2400 kr.

Du køber adgang her  –  Derefter vil du få øjeblikkelig adgang til online kurset og kan gå i gang med øvelserne med det samme. Det vil være godt at have set de første træningsvideoer inden mødet den 5. januar, så du evt. kan stille uddybende spørgsmål allerede på det første live zoom møde.

Har du allerede online kurset?

Så meld dig til herunder og overfør 500 kr til kontonummeret i den mail du modtager. Eller til mobile pay til Jakob på 60 77 87 92. Skriv Januar Online i betalingsfeltet. Så modtager du link til zoommøde et par dage før.

 

Har du taget det fysiske kursus og vil gerne med her?

Du får så online versionen og de online møder for 1500 kr. Køb adgang her.

Uanset hvilken version du vælger vil du få tilsendt invitation til zoom-møderne et par dage før det første møde, som ligger 5. januar. Datoerne for de fire møder er:

5. januar kl 19-21.
12. januar kl 19-21.
19. januar kl 19-21.
26. januar kl 19-21.

Jeg ser frem til at tage dig igennem forløbet. Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig på [email protected] eller ringe på 60 77 87 92.

Se testimonials fra tidligere deltagere her.