VitalUnit Kurser og coaching for mænd (og kvinder)

Vital Force 2: Remove Your Blockages

Kommende Kursus:

kommer igen til efteråret

Vores Seksuelle Energi er direkte forbundet med vores vitale energi, som er vores grundenergi. Det er vigtigt at denne energi flyder frit og uhindret igennem vores krop. Når den gør det lever vi sunde, glade liv, vi er i kontakt med vores kraft, og sex bliver en oplevelse der involverer hele vores krop og væsen. Når den gør det, så er det vi kan have oplevelser af udvidet bevidsthed under sex, af multiple orgasmer der glider over i ekstase.

Der er der imidlertid ofte nogle ting som blokerer dette frie flow. Det kan være undertrykte følelser, skyld, skam, vrede, og seksuelle fantasier som vi ikke står ved. Alt dette som vi ikke vil mærke sætter sig som spændinger i vores krop og psyke og kan lede til både manglende livslyst og psykosomatiske sygdomme. Mest af alt blokerer det for vores autentiske væren til stede i verden.

På Remove Your Blockages arbejder vi med at løsne op for dette. Og med at rumme os selv som de hele mennesker vi er, med alle vores skyggesider. Vi hiver uhyrerne op af kælderen og integrere den kraft de rummer. Vi arbejder med at forløse de spændinger og knuder, vi måtte have lavet på os selv, og med at det er okay at føle det, vi rent faktisk føler. I enhver situation. Det betyder ikke at du nødvendigvis skal handle på enhver følelse, men det er okay at den er der.

Dette kursus supplerer Vital Force Sexual Mastery kurset. Du behøver dog ikke at have taget dette kursus for at deltage på Remove Your Blockages, men du skal regne med at vi går til biddet. Du kommer til at udfordre dine grænser. Der sker dog intet fysisk seksuelt på kurset.

De næste kurser er:

kommer til efteråret

Ved spørgsmål kontakt Jakob her.

Tilmeld dig her:

Du vil modtage en email med yderligere information (ved manglende email check dit spamfilter):

Sagt af tidligere deltagere:


Remove Your Blockages kurset formår ligesom Sexual Mastery, virkelig at skubbe til ens grænser! På den fede måde!!! Jeg stoppede flere gange op og tænkte hvad faen er det egentlig der sker der her?!? Jeg ved det ik, men det er det vildt fedt! 😀

På dette kursus får man virkelig arbejdet med sin selvudvikling og med sin kropsudvikling og begynder at indse sammenhængen mellem disse to ting. Man kommer tilbage ind i den fantastiske atmosfære med den kendte rundkreds af hjertevarme og medfølende mænd, hvor alt er tilladt og hvor alt kan siges. Her får man gennem samtaler og øvelser (der virkelig rykker!) arbejdet med hvorfor man handler som man gør i forskellige situationer og hvorfor denne handlen måske kan begrænse en i ens liv og sexliv. Man får man et syn på nogle ting om sig selv, som man måske aldrig har tænkt på før og begynder at se røde tråde mellem ens oplevelser gennem livet, og indse hvordan disse oplevelser har påvirket ens valg, på hvem man er og på hvordan dette måske også påvirker og begrænser nuværende situation.
Denne ”de-blocking” har for mig, sammen med kursus 1 ført til et nyt syn på mig selv, på min seksualitet og på hvilke ting der måske begrænser min vitale energi 😀
Det er fortsættelsen på noget godt (kursus 1) og starten på en større positiv forandring i ens liv. Det kan anbefales!”

Ho! Søren

“Det var helt klart en fortsættelse til ”Sexual Mastery” som jeg deltog i i starten af året.
Nu skulle jeg så videre og det kom jeg 🙂 !!
Jakob fik skabt et rum, som gjorde at  vi fik delt vores erfaringer og viden, nærmest bare ved at sende spørgsmål ud i rummet.
Derudover var der opgaver og øvelser, hvor vi skulle sætte lys på vores udfordringer, mangler og skyggesider. Det er ikke altid lige nem at få øje på, men med fælles hjælp fik vi sat mere lys på de svære ting.
Det handler både om fysisk og psykiske ting.
Alt i alt kom jeg et skridt videre i min udviklingsproces og min bevidsthed føles noget mere åben og oplyst, efter kurset.
Jeg har været meget glad for at gå til kurser hos VitalUnit og skal helt sikkert deltage i opfølgningskurser og jeg er også klar på at gå videre.”

– Lars.