VitalUnit Coaching - Kurser & Coaching For Mænd

Vital Force Sexual Mastery – online LIVE version

Næste runde af Vital Force Sexual Mastery online LIVE: 

Starter 1. februar 2022  –  info og tilmelding: scroll ned.

 

Vital Force Sexual Mastery praksissen løser langt de fleste tilfælde af præstationsangst, tidlig udløsning og potensproblemer for mænd. Og så lærer den dig den tantriske kunst at kunne adskille udløsning og orgasme, og dermed blive multi-orgastisk som mand. Resultatet er at sex bliver længere, bedre, mere ekstatisk, potent og forbundet – både for dig og din partner. Endelig oplever langt de fleste også, at det bevidste arbejde med den seksuelle energi, giver et markant overskud af inspiration, gå-på-mod og god energi i det daglige.

Jeg har undervist i Vital Force Sexual Mastery kurset siden 2013 og har haft omkring 1000 mand igennem de godt 100 kurser. Kurset har været vist i DR2’s Temalørdag om orgasme, talløse gange i Ekstrabladet, på TV2 Play, i Radio 24/7 og en lang række forskellige podcasts. I skrivende stund er jeg næsten færdig med bogen om emnet, som udkommer på forlaget Frydenlund i efteråret 2022.

Med denne online live version af kurset vil jeg gerne give dig mulighed for at få adgang til denne viden, og samtidig være i stand til at følge dig i processen, selv om vi ikke er fysisk sammen. Det sker med 4 online møder, hvor jeg første gang gennemgår alle de centrale teknikker, og hvor vi de efterfølgende møder følger op på deltagernes proces og justerer teknikkerne til hver enkelt. Du skal være villig til at dele hvad du oplever, jo mere du deler, jo bedre kan jeg vejlede dig.

Du køber adgang til kurset her:

Datoer: Tirsdag, 1. februar, kl 19-22. De efterfølgende møder er 8, 15. og 22. februar, samme tid.
Sted: Online over Zoom.
Pris: 2750 kr. Studerende: 2200 kr.

Se testimonials fra tidligere deltagere på kurset her

Hvordan det foregår:

Du tilmelder dig online live kurset via nedenstående formular. Vælg online live kurset i februar. Du vil da få en automatisk email med diverse praktisk info og betalingsoplysninger (ved manglende mail check dit spamfilter – eller skriv til [email protected]). Når du har gennemført betaling har du plads på kurset.

2 dage før kurset begynder vil du få adgang til videokurset. Du kan da begynde at se de videoer som gennemgår øvelserne – men du kan også vente til vi mødes til det første møde 1. februar. Der gennemgår vi også det hele.

 

Se Ekstrabladet’s rapportage fra Vital Force Sexual Mastery kurset her

‘- Jeg har simpelthen fået det bedste sex i mit liv, og jeg kan ikke vente med at gøre det igen.
Sådan lyder det begejstret og nærmest overrasket fra en af mine medkursister, Peter, på denne tredje aften på Vital Force Sexual Mastery, hvor vi skal lære at skille orgasme fra udløsning, holde på krudtet og få multiorgasmer.´

Se Podcasten ‘Jeg skal lige forstå’, hvor Jakob fortæller om kurset her:

 

Se DR2’s temalørdag om orgasme hvor kurset medvirkede her:

 

Følgende 10 fordele kan opleves ved at mestre den teknik du lærer på kurset:

 1. Du holder længere i sengen.
  Når du lærer at mestre din udløsning, kan du i princippet fortsætte næsten så længe det skal være. Dette gør at:
 2. Du giver mere nydelse til din partner.
  Kvinder har brug for længere tids forspil og sex end mænd for at nå til deres fulde klimaks. Når du kan holde så længe du vil, gør du det muligt for dem at opnå det.
 3. Du får mere nydelse selv.
  Når du lærer at adskille udløsningen og orgasmen, så kan du få flere, bedre og længere orgasmer. Hvem sagde lige at multi-orgasmer kun var for kvinder?!
 4. Du oplever mere kontakt og nærvær under sex.
  Fordi det ikke bare handler om at klø på og få det overstået. Automatpiloten bliver slået fra, så nu skal du være opmærksom for at kunne styre showet.
 5. Du føler dig mere maskulin under sex.
  Fordi du opbygger mere energi. Dette betyder også mere passion i dit parforhold.
 6. Mere energi i din hverdag.
  Sæd er den mest potente substans den maskuline krop producerer. Når du lærer at recirkulere dens energi, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer i din krop, så kan det mærkes på dit daglige energiniveau!
 7. Bedre helbred.
  Af samme grund som ovenstående vil du også styrke dit immunsystem. Du vil højst sandsynligt opleve over tid at du bliver mindre syg.
 8. Udvidet bevidsthed igennem sex.
  Ja, sex kan blive en portal til oplevelsen af nogle nye og anderledes sider af én selv. Det kan være tilstande af udvidet bevidsthed såsom lykke, klarhed, ekstase, etc. Dette kan blive en milepæl i dit liv.
 9. Overkomme tilfælde af erektil dysfunktion.
  Visse tilfælde af erektil dysfunktion kan også overkommes med denne praksis.
 10. Du kan vinde et par ekstra centimeter.
  Ved at opøve at opretholde din erektion i længere tid kan svulmelegemerne i penis blive gradvis strukket. Dette er ikke et quick-fix, men over tid kan du opleve at vinde et par centimeter.

3 Gratis Teknikker Til At Mestre Din Seksuelle Energi

Få dem nu og høst potentialet i din seksuelle kraft i dag!

Tak for din tilmelding! Check din email for at komme igang :-)