Bedre Sex, Mand!

– En metode til at styrke dit sexliv, helbred og glæde ved at være mand

Bogen der lærer dig at mestre din seksuelle energi som mand.

  • Lærer dig at holde så længe du vil i sengen.
  • Styrker din rejsning og potens.
  • Giver langt mere nydelse til din partner.
  • Lærer dig at få multiple orgasmer.
  • Giver mere energi i din hverdag.

Køb den her

Fra bogens omslag:

BEDRE SEX, MAND! viser, det er muligt at mestre din seksuelle kraft som mand. Det er muligt at surfe på orgasme efter orgasme og slutte fuld af energi. Det er en myte, at en mands sex kun er som ’to ryk og en aflevering’. Det er muligt at tage fuld styring over din seksuelle kraft til glæde for begge parter.

At mestre din seksuelle kraft løser en lang række problemer for mænd. Tidlig udløsning, potensproblemer og præstationsangst bliver alle håndteret derigennem. Men kraften i din seksualitet kan også blive til overskud, selvtillid og gå-på-mod. Og til øget inspiration og kreativitet, samt glæde ved livet som mand.

BEDRE SEX, MAND! viser dig hvordan. Med dybde, humor og vid præsenterer forfatteren dig for Vital Force Sexual Mastery-praksissen: en gennemprøvet metode, som flere tusinde danske mand har haft gavn af. Der er intet overflødigt, kun lige præcis de teknikker, du har brug for, til at mestre din seksuelle kraft som mand. Er du klar?

Køb bogen her

Om bogen

‘Bedre Sex, Mand!’ er indføringen i Vital Force Sexual Mastery-praksissen, som lærer dig at mestre din seksuelle kraft som mand. Metoden blev udviklet for 10 år siden af Jakob Kærgaard, som siden da har undervist over tusinde danske mænd i den. Bogen her er samlingen af alle disse erfaringer og indføringen i metoden.

Du kan bestille bogen via hjemmesiden her. Prisen er 270 kr + fragt. Du får selvfølgelig et signeret eksemplar, når du bestiller den via siden her 🙂

Du kan også lære Vital Force Sexual Mastery-metoden via både det fysiske kursus og online kursus. Der er kurser jævnligt i København og en gang imellem i Århus.

Køb bogen her

Se det fysiske kursus her

Se online kurset her

Sagt af tidligere deltagere der har lært metoden

Jeg har fulgt Jakobs undervisning og coaching i Vital Force i kombination med en række andre personligt udviklende aktiviteter. Jakobs undervisning og coaching har (i kombination med mine andre udviklingsaktiviteter) haft uvurderlig betydning for mig som mand, ægtefælle og far. Teknikerne har betydet for mig langt mere betingelsesløs kærlighed, ro, dybde og spritituelt overskud. Og det har givet en markant forøgelse af mit generelle og seksuelle energiniveau og overskud. Jeg oplever også positive effekter i mit arbejdsliv som global leder pga det generelt forhøjede energiniveau som giver mig mere grounding, ro, overblik og sikker handlekraft i pressede situationer. Der ligger så meget uhøstet potentiale i disse teknikker for mange mænd og parforhold at jeg er sikker på at verden ville være et bedre og mere kærligt sted at være hvis kendskab til og træning i disse teknikker var en del af vores almene kulturelle dannelse. Intet fagligt eller personligt kursus har nogensinde flyttet mig så meget, så hurtig, så synligt og med så værdifulde effekter. Hertil kommer at Jakob er en eminint underviser og coach. Jakob er en sand “energimaster” med en ægte passion for sit emne, stor empati samt en dejlig direkte og “nede på jorden” stil. Alt sammen krydret med et vindende og behageligt væsen. En skam at jeg ikke lærte Jakob at kende for mange år siden…og TAK Jakob for det du har gjort for mig og mit liv!
AB
Det som jeg øvede mig på i kurset har helt naturligt sat sig på rygraden. Det er som om min krop selv har optaget teknikken og kan give mig den tilbage når der er brug for den. Vital Unit har forstærket mit liv
Kong Bjørn
At traske ud i tantraens verden, det kræver en hjælpende hånd, ellers kan det være svært at nå langt. Den hjælpende hånd fik jeg af Jakob, som fyldte mig med alt det gode fra tantraen i en let-spiselig form. Jakobs undervisning er jordnært og uden spirituel røgelse, så alle kan være med til at udvikle deres liv. Mit forhold til seksualitet er blevet fuldstændigt vendt på hovedet. Det handler ikke længere om at få en udløsning, men at skabe noget smukt sammen med min partner. Efter en måneds træning kunne jeg kontrollere min energi langt bedre, ride på orgasmebølger i hele kroppen og mærke en dybtliggende velvære. Mit valg at tage et kursus hos Jakob har haft en storslået betydning for mit liv!
Nicolai Larsen
Hej du der 😉 Vital force og holde på safterne!! Det kan lyde blufærdigt og mystisk, men Jacob forklarer og får det hele ned på jorden, så du finder der relevant og vedkommende til netop din situation. Jeg har kun godt at sige om kurset og har stor glæde af udbytte. Jeg føler mig mere som en mand, uden at det virker påtaget. Det kommer ligsom en ny kraft indefra, når jeg styrer min seksualitet og krop på denne måde. En god selvstændighed og maskulin styrke.
Karl-Otto Sandvik Mandecoach i eget firma 2bii Coaching For Mænd
Tog kurset for at tæmme den seksuelle energi der opstår når man undlader at få udløsning. Da jeg lider af POIS og derfor oplever et meget stort energitab er det en klar fordel for mig med tantrisk praksis. Som begynder får man næppe en bedre introduktion til det tantriske univers end Jakobs kursus, hvor der meget hurtigt blev opbygget en fortrolighed i gruppen af mænd og uden omsvøb blev diskuteret de seksuelle udfordringer og erfaringer vi hver især havde.
Karsten
Jakobs kursus handler om mere end blot udløsnings-løse orgasmer, afholdenhed og seksualitet: Det handler også om energi, tilstedeværelse og selvkontrol. For mig var kurset en lejlighed til at tage mig selv og måden hvorpå jeg bruger mine kræfter og min seksuelle energi op til et eftersyn. Jeg kæmpede med både mine medkursister og med mig selv, og fandt undervejs både mit tyngdepunkt og nogle måder at være energisk og tilstede på, som jeg ikke havde adgang til før. Jeg fik mulighed for at se på mig selv på en anden måde, og lærte nogle teknikker til at varetage mig selv på, som jeg har haft stor glæde af siden. En træning og en daglig praksis der giver et overskud og en ro, som udvider ens seksuelle tilværelse – men det bedste har for mig har det lige så meget været de gevinster, jeg har kunne mærke i hverdagen ift energi, kraft og fokus, der gør at jeg kan anbefale kurset.
Lasse
Kurset har givet mig håndgribelig værktøjer til at tage det næste skridt i kunsten at mestre seksuel energi. Jeg mærker klar fremgang. For mig er det klart at der skal træning til for at kunne elske dybere, længere, bedre og mere nydelses fyldt med min partner eller mig selv. Det var en fed oplevelse at høre de andre deltager på kurset dele deres erfaringer undervejs i forløbet. Der opstod en fed gruppedynamik, som gjorde kurset rigtig rigtig fedt.
Joe Hands
Jeg kan anbefale alle mænd at tage Jakobs kursus – der vil være noget som vil være meget værdifuldt for dig i forløbet, og du vil møde andre mænd som vil noget med deres maskulinitet og det at være menneske.
Jesper
Jeg kan varmt anbefale Jakob Kjærgaards kurser. Han er empatisk, struktureret og har et godt humør. Han skaber en tillid omkring sig og i gruppen – og støtter mænd til at tale om de mest nøgne og skamfulde ting, som vi alle sammen går rundt med.
Dennis
Kurset har givet mig mere energi, overskud og indblik i min egen seksualitet – og andre mænds. Det har været utroligt inspirerende og lærerigt, at få ny viden og dele erfaring med andre mænd i et trygt og åbent rum. Jeg kan mærke fysisk, som dagene går uden udløsning, hvordan jeg opbygger energi og overskud i kroppen. Mere energi giver mig selvtillid og fordriver mange angster i det hele taget. Det er som om min krop retter sig op. Nu har jeg endelig fundet ud af, hvad metaforen “stiv pik og håret tilbage” betyder.
Sander
Nu hvor jeg styrer og flyder i et samme nu..giver det mig fred og mega selvtillid i høj grad som jeg ikke har oplevt før…:-) Føler jeg kan nogle nye (trix) som jeg er stolt af at mestre..min sjæl har savnet dette unikke kursus som jeg forærede til mig selv..så tak Jakob, medspillere og Ivar …
Ivar Eberg Pedersen
Udbytterigt kursus der rejser energien på flere planer! Jakob er en god underviser.
Ditlev
Har arbejdet med emnet i længere tid, men det var Jakobs kursus, der gjorde en forskel og fik mig videre til næste trin.
Per Abildgaard Nielsen, Sexolog
Jakob var rigtig god til at formidle stoffet og begreberne. Jeg har lært rigtig meget om hvad jeg godt kan lide seksuelt, og han var god til at forstå og rumme mig og de andre deltagere.
Markus Tærsbøl, Maj-kurset 2013.
Kurset var struktureret, indholdsrigt, forståeligt og inspirerende. God stemning i gruppen og så var det muligt løbende at kontakte Jakob med spørgsmål, hvilket var en ekstra bonus.
Jon
Jeg har kun et kritisk punkt i forhold til de øvelser, og det er, at kvinderne kan sgu mærke den her energi, og jeg kan ikke helt styre så mange kvinders interesse på så kort tid ? Det er sgu svært at forblive single, når ens energi udstråler seksualitet og nærvær i nuet – men nu vel, alt tilgivet 🙂
Bo
Rigtig mange tak for et virkelig godt og spændende kursus! Det har været overraskende og meget brugbart. Jeg har været glad for den behagelige og jordnære stemning du har lagt for dagen. Også når temaerne var højt oppe at flyve. Jeg havde længe ønsket at stifte bekendtskab med tantriske teknikker og arbejde med sexuelle energier, så det var godt endelig at give mig i kast med det i et både lige-på-og-hårdt, og samtidig trygt forum. Og så overmåde positivt at opleve hvor hurtigt det gav afkast i form af intensiveret energi! Keep up the good work!!
Kristoffer
Igennem Jakob’s Vital Force program har jeg fået et særdeles godt indblik i en daglig praksis der styrker min seksuelle energi og vitalitet for både mig og min partner. Jakob er kompetent og tilbagelænet i sin tilgang til stoffet og uanset niveau og erfaring inden man starter har han noget at tilbyde. Jeg vil klart anbefale andre mænd der vil have mere ud af deres sexliv at deltage i kurset.
Anders Hage
Jakob, jeg vil sige dig mange tak, for det fantastiske kursus som jeg var på hos dig. Jeg valgte dit kursus grundet af at jeg havde det problem at jeg IKKE kunne holde mig i længere tid, når jeg var sammen med min kone i sengen, samt at jeg hele tiden gik som en løve i et bur og ville have sex konstant. Resultatet af dit kursus har gjort, at jeg ikke forlanger sex (løber rundt som et løve i et bur, mere), har mere energi i hverdagen, samt kan holde MEGET MEGET længere i sengen ? Jeg anbefaler andre mænd, til at tage dit kursus, da alle har brug for at finde sit indre jeg samt følelsen af selvkontrol. Bliv ved med det rigtige gode arbejde. HO.
Leon
Jeg er blevet et helt (nyt) menneske, måden jeg ser verden på er forandret efter tantra kurset hos Jacob, det kan lyde lidt lalleglad – religiøst. Men sådan er det. Jeg er blevet bevidst om mig & mine behov, står ved dem & har taget styringen i mit liv. Min kone har fået en ny mand, med energi & drive. Energien kom til mig da sexlivet gik fra at være en frustration, til en glæde, via øvelser som virker.' Så hvis du vil noget med dit liv, have fantastisk sex & blive et bedre menneske, så tag fat i Jakob, han kan vise dig vejen… DET RYKKER!!
Torben Holst
Se flere testimonials her