VitalUnit Coaching - Kurser & Coaching For Mænd

Vital Force Sexual Mastery – for men

Kommende kurser:


KØBENHAVN
: Mandag, 8. august og efterfølgende 3 mandage. Info og tilmelding: Se nedenstående.

Vil du i gang med det samme? Online kursus her.


97%
oplever bedre sex og mere overskud og energi!
  Læs mere om denne undersøgelse

På dette kursus lærer du den tantriske og taoistiske kunst at adskille din orgasme og udløsning. Dette giver dig mere energi, energi som du kan dedikere til dit arbejde, dine interesser, din familie, dit parforhold, etc. Det resulterer i langt større nydelse seksuelt, både for dig selv og din partner, og det kan resultere i oplevelser af klarhed, lykke, inspiration, etc.

På dette kursus har jeg udvalgt de mest effektive teknikker i forhold til at lære denne praksis. Du kan finde et hav af forskellige teknikker og øvelser i bøger og online kurser om emnet. Her får du lige præcis det du har brug for og ikke mere.

“Vital Force Sexual Mastery – for mænd” gennemgår vi i detaljer de forskellige dele af denne teknik og teorien bag den. Vi praktiserer de nødvendige del-teknikker sammen, samler op fra gang til gang og gør status på deltagernes udvikling.  Kurset består af 4 møder og rummer øvelser og teknikker du skal lave derhjemme, og som du kan tage med dig videre efter kurset. (OBS: Der er ingen nøgenhed på kurset).

De teknikker der undervises i på kurset virker også effektivt imod tilstande som tidlig/hurtig sædgang og svag eller manglende rejsning.

 

Kommende Kurser


KØBENHAVN:

Startdato: Mandag, 8. august, kl 19-22. De næste møder er:

15. august, kl 19-22.
22. august, kl 19-22
29. august, kl 19-22.

Sted: Tårnet – Skabelonloftet, Refshalevej 167F, 1432 København

Pris: 4500 kr. Studerende: 3500 kr. Køb din plads her – og tilmeld dig i formularen herunder.

 

Tilmeld dig her:

Du vil modtage en email med yderligere information (ved manglende email check dit spamfilter):

 

Fysisk og online kursus kombineret? Se mere her.


Se uddrag fra DR2’s rapportage fra Vital Force Sexual Mastery kurset her:

 

 

Sagt af tidligere deltagere:

Jeg er blevet et helt (nyt) menneske, måden jeg ser verden på er forandret efter tantra kurset hos Jacob, det kan lyde lidt lalleglad – religiøst. Men sådan er det.
Jeg er blevet bevidst om mig & mine behov, står ved dem & har taget styringen i mit liv. Min kone har fået en ny mand, med energi & drive.
Energien kom til mig da sexlivet gik fra at være en frustration, til en glæde, via øvelser som virker.
Så hvis du vil noget med dit liv, have fantastisk sex & blive et bedre menneske, så tag fat i Jakob, han kan vise dig vejen…
DET RYKKER 😉
Kh. Torben Holst

Jakob, jeg vil sige dig mange tak, for det fantastiske kursus som jeg var på hos dig. Jeg valgte dit kursus grundet af at jeg havde det problem at jeg IKKE kunne holde mig i længere tid, når jeg var sammen med min kone i sengen, samt at jeg hele tiden gik som en løve i et bur og ville have sex konstant.
Resultatet af dit kursus har gjort, at jeg ikke forlanger sex (løber rundt som et løve i et bur, mere), har mere energi i hverdagen, samt kan holde MEGET MEGET længere i sengen 🙂
Jeg anbefaler andre mænd, til at tage dit kursus, da alle har brug for at finde sit indre jeg samt følelsen af selvkontrol.
Bliv ved med det rigtige gode arbejde. HO.
-Leon.

Igennem Jakob’s Vital Force program har jeg fået et særdeles godt indblik i en daglig praksis der styrker min seksuelle energi og vitalitet for både mig og min partner. Jakob er kompetent og tilbagelænet i sin tilgang til stoffet og uanset niveau og erfaring inden man starter har han noget at tilbyde. Jeg vil klart anbefale andre mænd der vil have mere ud af deres sexliv at deltage i kurset.
Sexolog Anders Hage
andershage.dk

Rigtig mange tak for et virkelig godt og spændende kursus! Det har været overraskende og meget brugbart. Jeg har været glad for den behagelige og jordnære stemning du har lagt for dagen. Også når temaerne var højt oppe at flyve.
Jeg havde længe ønsket at stifte bekendtskab med tantriske teknikker og arbejde med sexuelle energier, så det var godt endelig at give mig i kast med det i et både lige-på-og-hårdt, og samtidig trygt forum. Og så overmåde positivt at opleve hvor hurtigt det gav afkast i form af intensiveret energi!
Keep up the good work!!”
– Kristoffer

Jeg har kun et kritisk punkt i forhold til de øvelser, og det er, at kvinderne kan sgu mærke den her energi, og jeg kan ikke helt styre så mange kvinders interesse på så kort tid 😉 Det er sgu svært at forblive single, når ens energi udstråler seksualitet og nærvær i nuet – men nu vel, alt tilgivet :-)”
– Bo

Se flere testemonials her!

Følgende 10 fordele kan opleves ved at mestre den teknik du lærer på kurset:

 1. Du holder længere i sengen.
  Når du lærer at mestre din udløsning, kan du i princippet fortsætte næsten så længe det skal være. Dette gør at:
 2. Du giver mere nydelse til din partner.
  Kvinder har brug for længere tids forspil og sex end mænd for at nå til deres fulde klimaks. Når du kan holde så længe du vil, gør du det muligt for dem at opnå det.
 3. Du får mere nydelse selv.
  Når du lærer at adskille udløsningen og orgasmen, så kan du få flere, bedre og længere orgasmer. Hvem sagde lige at multi-orgasmer kun var for kvinder?!
 4. Du oplever mere kontakt og nærvær under sex.
  Fordi det ikke bare handler om at klø på og få det overstået. Automatpiloten bliver slået fra, så nu skal du være opmærksom for at kunne styre showet.
 5. Du føler dig mere maskulin under sex.
  Fordi du opbygger mere energi. Dette betyder også mere passion i dit parforhold.
 6. Mere energi i din hverdag.
  Sæd er den mest potente substans den maskuline krop producerer. Når du lærer at recirkulere dens energi, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer i din krop, så kan det mærkes på dit daglige energiniveau!
 7. Bedre helbred.
  Af samme grund som ovenstående vil du også styrke dit immunsystem. Du vil højst sandsynligt opleve over tid at du bliver mindre syg.
 8. Udvidet bevidsthed igennem sex.
  Ja, sex kan blive en portal til oplevelsen af nogle nye og anderledes sider af én selv. Det kan være tilstande af udvidet bevidsthed såsom lykke, klarhed, ekstase, etc. Dette kan blive en milepæl i dit liv.
 9. Overkomme tilfælde af erektil dysfunktion.
  Visse tilfælde af erektil dysfunktion kan også overkommes med denne praksis.
 10. Du kan vinde et par ekstra centimeter.
  Ved at opøve at opretholde din erektion i længere tid kan svulmelegemerne i penis blive gradvis strukket. Dette er ikke et quick-fix, men over tid kan du opleve at vinde et par centimeter.

Ny baggrund