Mandens seksuelle muligheder: Lær At Mestre Din Seksuelle Energi

Der findes en praksis som løser langt de fleste seksuelle problemer for mænd – såsom tidlig sædafgang, potensproblemer, manglende gnist med partneren derhjemme, pornoafhængighed, etc.

Denne samme praksis øger også dit generelle energiniveau, den giver gå-på-mod og drive i hverdagen, og den lærer dig at adskille udløsning og orgasme og blive multiorgastisk som mand.

Endelig sætter dette dig naturligvis også i stand til at give langt mere og dybere nydelse og tilfredstillelse til din partner.

Denne praksis kræver ingen piller du skal spise, ingen risikable operationer, ingen faste månedlige bidrag til nogen eller noget for at bevare de gode resultater.

Dét det kræver er, at du lærer at mestre din seksuelle energi. Og det er ligesom at cykle – når du kan det, så kan du det.

Hvorfor har denne praksis alle disse gode effekter? Fordi du lærer at opbygge den seksuelle energi i din krop og distribuere den fra din pik og din bækkenbund ud i resten af kroppen. Det vil sige, nydelsen og intensiteten bliver aldrig så stor i din pik, at din udløsning kommer bag på dig.

Og fordi du nu får spredt seksuel energi og nydelse ud i hele din krop, kan du rumme meget mere af den. Det styrker din potens, dit generelle energiniveau, din livsglæde og det sætter dig i stand til at opleve orgasmer i hele din krop. Og denne styrkede orgastiske energi i din egen krop gør dig også i stand til at igangsætte det samme i din partner.

Kontakt mig her hvis du er interesseret i at booke dette foredrag.

Se uddrag fra DR2’s temalørdag om orgasme, hvor 6 mænd følger denne praksis: https://vitalunit.dk/vital-force-sexual-mastery-i-dr2/

Se udtalelser fra mænd som har lært denne praksis her – der er ikke ændret så meget som et komma!: https://vitalunit.dk/testimonials/

Se kommende kursusdatoer hvor du kan lære det selv her: https://vitalunit.dk/vital-force-sexual-mastery/

Sidebar