VitalUnit Coaching Kurser & Coaching For Mænd

Mandens seksuelle muligheder – Erobr dit fulde potentiale

De fleste tror at manden har nået sit seksuelle klimaks når han får en udløsning. Det har han ikke. Vi tror at mænds seksualitet er meget simpel i forhold til kvinders. Vi tror at spektret af sanse- og bevidsthedsoplevelser han kan have under sex er langt mere begrænset, end det der kan opleves af kvinder.

De fleste mænd har ingen idé om hvad deres klimaks er. For de har aldrig oplevet det. De har stillet sig tilfredse med den moderate nydelse de får, når de har en udløsning.

Sandheden er at mænds seksualitet kan være mindst lige så kompleks som kvinders. Og nydelsesfuld. En mand kan ride som en surfer på kaskader af nydelse, der river hans partner med i kaskader af nydelse. Og han kan udforske sin egen bevidstheds grænser igennem denne intensiverede seksuelle nydelse.

Derudover er den seksuelle energi den stærkeste vi rummer, og arbejdet med at kultivere den vil uundgåeligt få indflydelse på resten af hans liv. De fleste oplever et generelt forøget energi niveau, og praksissen kan også igangsætte dybe processer af selverkendelse og personlig udvikling.

Hvordan gør han det? Han skal lære Seksuel Kung Fu. Kom og hør hvordan.

Kontakt mig hvis du er interesseret i at booke dette foredrag.