VitalUnit Coaching - Kurser & Coaching For Mænd

Vital Force Sexual Mastery: Executive Version

 

Vil du lære at mestre din seksuelle energi, men har du ikke tid eller mulighed for at følge Vital Force Sexual Mastery kurset på et antal fastlagte datoer?

Så har du en anden mulighed.

Jeg tilbyder Executive Undervisning i denne praksis. Du får:

  • 12 ugers coaching i teknikken og relaterede emner som gnist og dynamik i parforholdet, forholdet til kvinder, og den målrettede og kreative brug af den seksuelle energi.
  • Instruktion og coaching hvor og når det passer dig, f.eks. i dit hjem, i min klinik i Grønnegade 26 i København eller et andet sted. (Hvis du ønsker at mødes uden for Sjælland skal det gerne planlægges i god tid, og der må påregnes transportomkostninger.)
  • En hotline til mig som du kan bruge, når som helst du har spørgsmål. Det gælder alle dage, dog imellem kl 8-21 i hverdage og 9-21 i weekender. Hvis jeg kan tager jeg telefonen når du ringer, ellers ringer jeg tilbage typisk indenfor et par timer.
  • Mulighed for at involvere f.eks. din partner i en session.
  • Fuld diskretion: Ingen behøver at vide at du er ved at lære dette.

Pris: 12.000 Dkr.

Kontakt mig på 60 77 87 92 hvis du vil høre nærmere.