Din Seksualitet

En mand kan få orgasme uden at få sædudløsning. Når først han lærer det, kan der ske en mængde ting. Han kan få orgasmer, der spreder sig ud i hele kroppen. Han kan få orgasmer, der giver ham overskud og klarhed. Og han kan få orgasmer der giver energi, i stedet for at få ham til at klaske sammen efter sex.

Det kræver lidt øvelse, men det er rimelig enkelt at lære dette. Jeg har selv praktiseret det siden 2003, og jeg holder jævnligt kurser i det. Praksissen indebærer nogle fysiske og meditative øvelser fra de tantriske og taoistiske systemer, samt nogle principper fra kampkunstens verden. Det kan resultere i ovennævnte oplevelser, og det kan desuden afhjælpe rejsningsproblemer, impotens og for tidlig sædafgang.

Det at arbejde med den seksuelle energi kan være ekstremt forløsende. Uanset hvad du gør, så lad være med at tænke negativt om din seksualitet. Den seksuelle energi er ren livskraft. Hvis du åbner op for den, så åbner du op for livet. Hvis du lukker ned for den, så lukker du ned for dig selv. Hvis du lærer at bruge den konstruktivt, så kan den styrke og forvandle alle andre områder i dit liv.

Jeg kan:

  • Lære dig de nødvendige teknikker til at mestre din seksuelle energi og adskille din udløsning og orgasme.
  • Træne dig i at overkomme tidlig udløsning, potensproblemer og præstationsangst.
  • Undervise dig i hvordan du giver langt mere nydelse til din partner under sex.
  • Lære dig hvordan du kan kanalisere din opmagasinerede seksuelle energi over i noget konstruktivt – f.eks. dit livsprojekt.
  • Undervise dig i avancerede tantriske teknikker, til at fremskynde en indre udvikling.
  • Hjælpe dig med at fjerne de tabuer, der måtte ligge omkring din seksualitet.
Book en tid nu – Eller skriv til [email protected] og hør om jeg kan hjælpe dig.

 

Sidebar