Coaching hos Jakob

Jeg tilstræber altid at møde folk fra et nysgerrigt og ikke-dømmende sted. Det gælder også i min coaching. Selvfølgelig har jeg set og hørt meget igennem tiden, og din problemstilling er højst sandsynligt ikke unik. Alligevel gør jeg mit bedste for ikke at drage hurtige konklusioner, for at kunne være så åben som muligt for nuancerne i lige præcis din situation. Det oplever jeg er det bedste udgangspunkt for at skabe en frugtbar proces.

Jeg har heller ikke et bestemt teoretisk udgangspunkt for min coaching. Jeg trækker på en række forskellige terapeutiske værktøjer, alt efter hvad der vil være brugbart i netop din situation. Men jeg har et mål om at hjælpe dig til at leve et stærkt, vitalt liv, hvor du er den bedste version af dig selv. Hvad end der er brugbart for at opnå det, kan vi benytte. Se mere om mig og de værktøjer jeg arbejder med her.

Vi vil som regel kunne skabe et overblik over din problemstilling i løbet af den første session. Jeg vil kunne anbefale dig nogle veje at gå, og vi kan sammen lægge en plan. Derfra kan du vælge at bruge mig som guide og sparringspartner, eller du kan fortsætte på egen hånd.

Jeg har naturligvis 100% tavshedspligt, og det tager jeg meget alvorligt. Hvad du deler med mig, bliver hos mig.

Jeg ser frem til at møde dig.

Jakob Kærgaard

Book en tid nu

Se mere om Executive Coaching her

”Der var mange gode snakke. Jeg fik lyst til at åbne mig. Mit hjerte til et andet hjerte. Jeg har været en hård mand. Stærk og ordentlig. Har tidligere været dårlig til at lytte til mig selv. Jeg ringede til Jakob. Jeg blev hørt på en anden frekvens og noget i mig blev tændt på ny.

Jeg indgik i et 3 mdr`s forløb, som en gave til mig selv. Grundet mit arbejde med meget skæve tider, valgte jeg et intenst 1 : 1 forløb over 12 uger. Tak til mig for at gøre det og tak til Jakob for et fulstændigt unikt nærvær. En vild blanding af dyb professionel guidance og nysgerrighed. Jeg stod i en udfordrende tid og havde brug for at forstå nogle ting, blive klogere og komme godt videre. Jeg er blevet klogere på mig selv og på min krop igennem Jakobs enorme erfaring som underviser og terapeut.

Hvis du er nysgerrig på bedre at forstå dig som et seksuelt/sensuelt væsen, så er Jakob manden. Jeg fik med ganske konkrete øvelser skærpet min opmærksomhed på nye sider af mig selv. Som mand i denne i verden. Er blevet ekstra glad for at se mig selv i spejlet.

Med respekt og kærlighed, sårbarhed og styrke, mod og vildskab… Tak.”

– Kh Nicolai