VitalUnit Coaching - Kurser & Coaching For Mænd

Vital Force Sexual Mastery Online

Styrk din seksuelle sundhed med en lille serie fysiske og meditative teknikker som:

 • Styrker din rejsning og performance.

 • Gør at du holder langt længere i sengen.

 • Giver mere nydelse til din kvinde.

 • Giver dig mere energi og overskud i din hverdag.

 • Lærer dig at få multiple orgasmer uden udløsning.

Kom i gang med det samme her


Er du mere til de fysiske kurser? Se mere her.

Hvad får jeg ud af kurset?

At mestre din seksuelle energi vil sige, at du lærer at styre lysten og den seksuelle ophidselse i din krop. Det har en lang række fordele. Dels kan du kontrollere den, så du kan holde så længe du vil i sengen. Men du kan også styrke den, hvilket både vil styrke din rejsning og potens, og også dit generelle energiniveau. Seksuel kraft og livsenergi er nemlig tæt forbundne, så når du styrker den ene, styrker du den anden.

Når du behersker denne øgede energi i din egen krop, vil din kvinde også kunne mærke det, og det betyder at hendes nydelse og orgasmer også bliver stærkere under sex. Og endelig kan du lære at adskille din udløsning og orgasme, så du kan få mange orgasmer i træk under sex. Noget der kan blive decideret bevidsthedsudvidende for begge parter.

Kurset er på dansk, og det er Jakob Kærgaard der står for samtlige instruktioner. Jeg har skabt Vital Force Sexual Mastery kurset og undervist over 1000 mand i teknikken siden 2003. Teknikkerne og undervisningen i dem er blevet justeret og forfinet i løbet af de mange fysiske kurser jeg har holdt, og nu får du essensen af dette. Kurset forløber over 3 uger, og du kan se hvad tidligere deltagere siger her.

Hvad kræver det af mig?

Det eneste kurset kræver af dig er et åbent sind, en villighed til at lære, og at du laver nogle få fysiske og meditative øvelser med jævne mellemrum i kursets varighed. Jo mere tid du kan investere i det, jo hurtigere er læringen som regel, men du kan komme langt med 30 minutter 3-5 gange om ugen. Visse af øvelserne kan også laves f.eks. når du køre i bil eller tog, hvilket gør det nemt at passe ind i hverdagen.

Hvordan fungerer det?

Så snart du har købt adgang til kurset, vil du vil få en mail, der giver dig øjeblikkelig adgang til materialet. Forløbet er delt op i 3 uger med video- og tekstmateriale til hver uge. Efter første uge vil du få adgang til materialet for uge 2, og så fremdeles. Når du har købt kurset har du adgang til det for livstid, så du kan altid gå tilbage og pudse teknikkerne af igen.

Okay, jeg er overbevist – hvad koster det?

Du får hele pakken med adgang til alt materialet for beskedne 1900 kr. Du har adgang til materialet for resten af dit liv.

Køb adgang til kurset her

 

Udtalelser fra Tidligere Deltagere

Torbens testimonial:

 

Ulriks testimonial:

 

Igennem Jakob’s Vital Force program har jeg fået et særdeles godt indblik i en daglig praksis der styrker min seksuelle energi og vitalitet for både mig og min partner. Jakob er kompetent og tilbagelænet i sin tilgang til stoffet og uanset niveau og erfaring inden man starter har han noget at tilbyde. Jeg vil klart anbefale andre mænd der vil have mere ud af deres sexliv at deltage i kurset.
– Sexolog Anders Hage.

Rigtig mange tak for et virkelig godt og spændende kursus! Det har været overraskende og meget brugbart. Jeg har været glad for den behagelige og jordnære stemning du har lagt for dagen. Også når temaerne var højt oppe at flyve.
Jeg havde længe ønsket at stifte bekendtskab med tantriske teknikker og arbejde med sexuelle energier, så det var godt endelig at give mig i kast med det i et både lige-på-og-hårdt, og samtidig trygt forum. Og så overmåde positivt at opleve hvor hurtigt det gav afkast i form af intensiveret energi!
Keep up the good work!!
– Kristoffer

Jeg har kun et kritisk punkt i forhold til de øvelser, og det er, at kvinderne kan sgu mærke den her energi, og jeg kan ikke helt styre så mange kvinders interesse på så kort tid 😉 Det er sgu svært at forblive single, når ens energi udstråler seksualitet og nærvær i nuet – men nu vel, alt tilgivet 🙂
– Bo

Jakob, jeg vil sige dig mange tak, for det fantastiske kursus som jeg var på hos dig. Jeg valgte dit kursus grundet af at jeg havde det problem at jeg IKKE kunne holde mig i længere tid, når jeg var sammen med min kone i sengen, samt at jeg hele tiden gik som en løve i et bur og ville have sex konstant.
Resultatet af dit kursus har gjort, at jeg ikke forlanger sex (løber rundt som et løve i et bur, mere), har mere energi i hverdagen, samt kan holde MEGET MEGET længere i sengen 🙂
Jeg anbefaler andre mænd, til at tage dit kursus, da alle har brug for at finde sit indre jeg samt følelsen af selvkontrol.
Bliv ved med det rigtig gode arbejde. Ho.

– Leon

Køb adgang til kurset her

 

Vital Force Sexual Mastery i medierne

Vital Force Sexual Mastery i DR2’s Temalørdag

DR2 fulgte et hold mænd som tog kurset i december 2014 og dokumenterede deres oplevelser. Du kan se et par uddrag af den Temalørdag om Orgasmer hvor kurset blev vist her.

 

Rapportage i Ekstrabladet, september 2015.

Ekstrabladets journalist fulgte kurset, prøvede øvelserne på egen krop og delte deltagernes oplevelser og erfaringer. Herunder er et uddrag fra den sidste artikel i rapportagen:

“Stort set alle har mærket øget energi, flere har fået, hvad der kan beskrives som orgasmer uden udløsning, en har tydeligt udvidet vinduet mellem de første orgasmiske nydelseskramper og de første udløsningspump. Hvilket er et af målene på kurset. Jo større du kan gøre det vindue, jo større sandsynlighed er der for, at du kan stoppe udløsning, men stadig få orgasmen.

Så man kan sige, at sidegevinsterne af at arbejde frem mod det endelig mål – at få multiorgasmer – har været det mest givende for kursisterne: En følelse af kontrol, at kunne holde længere, meget længere, at nyde sex endnu mere, og at få mere energi der kan fokuseres på parforholdet, verden, jobbet.”

Læs hele rapportagen her.

 

Hvad får du ud af at mestre din seksuelle energi?

Følgende 10 fordele kan opleves ved at mestre den teknik du lærer på kurset:

 1. Du holder længere i sengen.
  Når du lærer at mestre din udløsning, kan du i princippet fortsætte næsten så længe det skal være. Dette gør at:
 2. Du giver mere nydelse til din partner.
  Kvinder har brug for længere tids forspil og sex end mænd for at nå til deres fulde klimaks. Når du kan holde så længe du vil, gør du det muligt for dem at opnå det.
 3. Du får mere nydelse selv.
  Når du lærer at adskille udløsningen og orgasmen, så kan du få flere, bedre og længere orgasmer. Hvem sagde lige at multi-orgasmer kun var for kvinder?!
 4. Du oplever mere kontakt og nærvær under sex.
  Fordi det ikke bare handler om at klø på og få det overstået. Automatpiloten bliver slået fra, så nu skal du være opmærksom for at kunne styre showet.
 5. Du føler dig mere maskulin under sex.
  Fordi du opbygger mere energi. Dette betyder også mere passion i dit parforhold.
 6. Mere energi i din hverdag.
  Sæd er den mest potente substans den maskuline krop producerer. Når du lærer at recirkulere dens energi, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer i din krop, så kan det mærkes på dit daglige energiniveau!
 7. Bedre helbred.
  Af samme grund som ovenstående vil du også styrke dit immunsystem. Du vil højst sandsynligt opleve over tid at du bliver mindre syg.
 8. Udvidet bevidsthed igennem sex.
  Ja, sex kan blive en portal til oplevelsen af nogle nye og anderledes sider af én selv. Det kan være tilstande af udvidet bevidsthed såsom lykke, klarhed, ekstase, etc. Dette kan blive en milepæl i dit liv.
 9. Overkomme tilfælde af erektil dysfunktion.
  Visse tilfælde af erektil dysfunktion kan også overkommes med denne praksis.
 10. Du kan vinde et par ekstra centimeter.
  Ved at opøve at opretholde din erektion i længere tid kan svulmelegemerne i penis blive gradvis strukket. Dette er ikke et quick-fix, men over tid kan du opleve at vinde et par centimeter.

Køb adgang til kurset her

Logo Vital Force with frame