BEDRE SEX MAND! – En metode til at styrke dit sexliv, helbred og glæde ved at være mand.

 

‘Bedre Sex, Mand!’ er indføringen i Vital Force Sexual Mastery metoden, som lærer dig at mestre din seksuelle kraft som mand. Jakob Kærgaard udviklede metoden for 10 år siden og har undervist over 1000 danske mænd i den siden da. Bogen her er samlingen af alle disse erfaringer og indføringen i metoden.

Fra bogens omslag:

“BEDRE SEX, MAND! viser, det er muligt at mestre din seksuelle kraft som mand. Det er muligt at surfe på orgasme efter orgasme og slutte fuld af energi. Det er en myte, at en mands sex kun er som ’to ryk og en aflevering’. Det er muligt at tage fuld styring over din seksuelle kraft til glæde for begge parter.”

Køb bogen her                Læs mere her

 

 

 

Calls From HomeCalls From Home – Mystical Poems

 

‘Calls From Home’ er en række digte som er beregnet på at bringe dig hjem. Det er en stemme fra dybet af menneske-sjælen, en kraft som er på én gang velkendt og fremmed.

‘Calls From Home’ er også et eksempel på, hvad sker kan ske, når man træner det at mestre sin seksuelle energi med Vital Force Sexual Mastery praksissen. Energien kan da rejse sig op igennem ens væsen og åbne for nye sider af én selv og ny inspiration. Calls From Home er Jakob Kærgaard’s kreative blomst, efter mange års arbejde med denne praksis.

Du kan købe ‘Calls From Home’ direkte via Amazon her:

Køb den her

 

 

 

 

Er du træt af at skamme dig over din seksualitet som mand?

Ny bog lærer dig at stå i din seksuelle kraft, bruge den konstruktivt i dit liv, og skabe det sexliv du drømmer om.

Køb den her