Om Jakob Kærgaard

Personlig udvikling for mænd. Og arbejde med den mandlige seksualitet og seksuelle kraft. Dette er igennem tiden blevet centrum for mit virke. Det er to tilsyneladende forskellige størrelser, som ved nærmere betragtning hænger meget sammen. Jeg oplever igen og igen, dels i mit eget liv, og dels hos mine kursister og klienter, at når vi bevidstgør den kraft der bor i vores seksualitet, så får det hele resten af livet til at blomstre.

Mit navn er Jakob Kærgaard, og jeg driver til daglig VitalUnit Coaching, hvor jeg kører fysiske kurser, online kurser og 1-1 coaching forløb. Centrum for det hele er ønsket om at styrke mænd til at leve sunde, stærke og glade liv, og det kræver at vi forholder os bevidst til os selv og vores seksualitet. Tiden hvor vi kunne leve på autopilot i en tydeligt defineret kønsrolle er fordi. For at leve godt og sundt udadtil og i vores relationer, er vi nødt til også at kigge indad.

I 2013 udviklede jeg Vital Force Sexual Mastery metoden, som lærer os at mestre vores seksuelle kraft som mænd. Den bygger på en række værktøjer fra meditationens, yogaens og tantraens verden. Metoden løser langt de fleste tilfælde af præstationsangst, tidlig udløsning og potensproblemer for mænd, og langt de fleste oplever også at den resulterer i øget livsglæde, overskud og energi. Endelig giver den også langt bedre sex. Særligt par der har været sammen i mange år, og hvor gnisten er forsvundet for længst, oplever ofte en voldsom vækkelse af den seksuelle tiltrækning.

Jeg har undervist over 1000 mand i praksissen på nuværende tidspunkt, og forløbet har bl.a. været vist i en Temalørdag på DR2, og anmeldt i en reportage i Ekstrabladet her. Du kan se nogle af de mange testimonials fra tidligere deltagere her. Jeg underviser løbende i metoden på fysiske kurser og online kurser. Og i 2022 udgav jeg bogen ’Bedre Sex, Mand!’ i samarbejde med Frydenlunds Forlag, som også er en indføring i metoden. Den kan du se mere om her.

Jeg er cand.mag i Filosofi og Historie fra Roskilde Universitet. Derudover har jeg arbejdet indgående med mig selv i min egen udviklingsproces siden år 2000, dels via meditation, kampsport, yoga, mandegrupper, diverse kreative udfoldelser, samt en lang række workshops og længerevarende kurser indenfor tantra, terapi og personlig udvikling.

Selvudviklingsverdenen er en jungle i dag, og der er mange blindgyder. Jeg vil mene at jeg har fundet en god vej igennem den i løbet af årene, hvor jeg har taget de bedste ting med mig, uden at hænge fast noget sted. Det samme ser jeg frem til at hjælpe dig til.

Du er velkommen til at kontakte mig her.

Vitale hilsner

Jakob Kærgaard