Sexologisk Rådgivning & Coaching

 

Jeg yder rådgivning og coaching indenfor en række sexologiske, relationelle og personlige områder. Jeg arbejder primært med mænd, men har også sessioner med kvinder og par. Nogle af de udfordringer jeg arbejder med er:

Præstationsangst

Seksuel præstationsangst bliver nemt en ond cirkel og kan både være en angst for at komme for hurtigt, eller for at erektionen svigter. Den kan ofte resultere i at manden helt afholder sig fra at tage initiativ til sex med sin partner, eller ikke tager imod hendes initiativ til sex, med det resultat at hun kan føle sig afvist. Det kan også gå ud over selvtilliden og ens maskulinitets-følelse. Endelig kan man også opleve at sex fungerer ok, men at præstationsangsten mest sidder i hovedet som voldsomme bekymringer.

Vi afdækker årsagerne til præstationsangsten i dit tilfælde, og lægger en plan for at komme den til livs. Det vil typisk indebære nogle samtaler for at afdække de bagvedliggende psykologiske faktorer der er på spil, og ofte også nogle fysiske og meditative øvelser.

Book en tid nu

 

Potensudfordringer

Årsagerne til svigtende erektion kan være mange, og både fysiske og følelsesmæssige faktorer, samt dårlige seksuelle vaner, kan spille ind. Du kan se mere om nogle af de forskellige årsager i min artikel om emnet her. Jeg hjælper dig med at kortlægge, hvad årsagerne skyldes i dit tilfælde, og så laver vi en plan.

Dernæst har jeg nogle værktøjer som styrker erektionen i praktisk taget alle tilfælde, og som hverken indebærer medicin, operationer eller andre gadgets. Det er en samling fysiske, meditative og seksuelle øvelser, som du finder i Vital Force Sexual Mastery programmet. Dette kursus kan du også tage på egen hånd, men hvis du kommer til en session hos mig vil vi tilpasse det til lige akkurat dit behov.

Tidlig udløsning

Tidlig udløsning er et meget almindeligt fænomen. I den store danske Sexus-undersøgelse fra 2018 svarede 62% af alle adspurgte mænd at de havde oplevet det indenfor det sidste år. Der var meget stor forskel: Nogle oplevede det hele tiden, og andre kun ganske få gange, men det er altså meget udbredt.

Tidlig udløsning er heldigvis noget af det, det er nemmest at komme til livs. Den skyldes i de fleste tilfælde, at der for hurtigt bliver bygget for meget seksuel lyst op i pikken og bækkenbunden. Når den når en vis intensitet, sætter den gang i pumpemekanismerne i dine bækkenbunds-muskler, og så kommer du. Kunsten er at sprede lysten op og rundt i kroppen, inden den når at blive så intens at den sætter gang i udløsningen. Det kan jeg lære dig.

Seksuel sundhed for mænd

Føles din seksualitet sund og levende? Måske har du ikke tænkt over det, men det er faktisk en væsentlig faktor i at du er sund og levende. Hvis du holder din seksualitet aktiv og i gang, så sikrer du blod- og lymfegennemstrømningen i din bækkenbund og kønsorganer. Det giver kroppen væsentlig bedre forudsætninger for at holde sig sund i dette vigtige område af din krop, end hvis du kun sjældent er seksuelt aktiv eller slet ikke.

En sund og levende seksualitet hjælper desuden til at holde dit testosteron-niveau naturligt oppe, hvilket igen er afgørende for en masse vigtige funktioner i din krop som mand. Et godt sexliv er desuden godt for intimiteten og kontakten i en relation, og bidrager dermed også kraftigt til det psykologiske velbefindende.

Hvis du mærker manglende lyst, og/eller er sexlivet gået i stå derhjemme?  Så kan det være en vigtig investering, også sundhedsmæssigt, at give det noget kærlig opmærksomhed. Dette kan gøres både hvis man er single og i parforhold, og jeg kan hjælpe dig med begge.

Dødt sexliv – Styrk gnisten med din partner

Er gnisten sivet ud med din partner derhjemme, og er sexlivet gået i stå? Eller er I røget ind i nogle skæve seksuelle dynamikker, hvor den ene har mere lyst end den anden?

Mange par oplever at gnisten bliver mindre over årene. Men hvis man vil, er der meget at gøre ved det. Gnist og tænding kan nogle opstå gange vildt og spontant, og det er en gave når det sker. Men tiltrækning er også i høj grad en videnskab. Hvis du lærer dens regler og love at kende, kan du ofte skabe gnist og tiltrækning igen, hvor den har virket død i mange år.

Jeg kan undervise dig i lovene i tiltrækningens mysterium som mand, men denne type coaching er også åben for par og for kvinder.

Book en tid nu

 

Krise i livet – Personlig udvikling for dig som mand

Står du et sted i livet, hvor der trænger til at ske noget nyt – men du ved ikke helt hvad? Måske har der været nogle store livsomvæltninger, og du kan mærke du skal til at gøre nogle ting på en anden måde? Måske er du kommet i kontakt med nogle sider af dig selv, som du ikke før har mærket, og som du ikke ved hvordan du skal forholde dig til?

Her kan jeg være din rejse-guide og sparringspartner. Jeg kan hjælpe dig med at snakke tingene grundigt igennem og skabe overblik over situationen. Jeg har set og hørt lidt af hvert efterhånden, og jeg er god til at lytte. Jeg kan ofte bidrage med nogle perspektiver som du måske ikke selv ville være kommet på, men mit mål vil altid være at skabe klarhed for dig, så du selv ved hvad der er rigtigt at gøre. Derudover har jeg en række brugbare brugbare værktøjer, som kan understøtte dig både i dine relationer, dit professionelle liv og på den indre rejse.

 

”Jeg har i en periode døjet med seksuel præstationsangst, formentlig primært begrundet i et meget vanskeligt forhold til en anden kvinde. Jeg har søgt både lægelig og psykologisk rådgivning, hvad der har været ret hjælpsomt. Mine samtaler med Jakob Kærgaard har imidlertid været de klart vigtigste for mig. Hans kombination af faglig viden, menneskelig indsigt, nuancerede holdning til, hvad maskulinitet er, og ikke mindst humor har været uvurderlig og hjulpet og beroliget mig meget. Jeg kan give Jakob mine allervarmeste anbefalinger”.

– Anders, 56 år.