Hold Længere i Sengen: Lær at mestre din Seksuelle Energi

Hold Længere i Sengen: Lær at mestre din Seksuelle Energi


Kommer du også for hurtigt? Og kunne du tænke dig at kunne holde længere i sengen? Så er du ikke den eneste. Rigtig mange danske mænd lider af dette problem, og det kan gå udover selvværd, parforhold og meget andet.

Heldigvis er der en meget simpel løsning, som virker for 90 % af alle mænd. Den kræver ingen piller, ingen operationer og ingen mystiske behandlinger. Det det kræver er, at du laver en række fysiske og seksuelle øvelser i en 3-ugers periode. Derefter rapporterer langt størstedelen af alle mænd, at de nu har kontrol over udløsningen – og at de dermed kan holde længere i sengen.

Se Ekstrabladets rapportage fra kurset, hvor du lærer det. Der er både fysiske og online kurser.

 

Årsagen til for tidlig udløsning

Grunden til for tidlig udløsning / at du kommer for hurtigt kan i bund og grund forklares på følgende måde:

Der bliver bygget for meget energi for hurtigt op i din pik og din bækkenbund, og denne energi når ikke at blive spredt ud i resten af kroppen igen. Det sker simpelthen når du stimulerer pikken: så flyder der små elektriske impulser igennem nerverne og samler sig i det seksuelle område. Nogle gange kan den blotte forventning om sex også sætte så voldsomt gang i disse nerver, at udløsningen sker – inden man overhovedet får tøjet af.

Når disse elektriske impulser bliver intense nok i bækkenbunden, sætter de gang i de ufrivillige sammentrækninger i muskulaturen dernede, som derefter presser sæden ud af din prostata og skyder den ud igennem pikken. Det er næsten lidt, som hvis du får stød på et hegn: musklerne giver et uvilkårligt spjæt. Det samme sker i dine seksuelle muskler.

Dette kan du imidlertid lære at kontrollere. Det handler dels om at opøve en kontrol over musklerne i bækkenbunden. Dernæst handler det om at kunne bruge disse muskler bevidst under sex. Hvis du lærer det, så kan du ikke blot bremse udløsningen, hvis den er på vej. Du kan også dirigere den energi, der bliver samlet i bækkenbunden, videre ud i kroppen igen – inden at den bliver så intens, at den sætter gang i udløsningen. Og dermed kan du forhindre for tidlig udløsning.

 

Giv energien en ny retning – og hold længere i sengen

Udfordringen er, at du hele dit liv har brugt din krop på en bestemt måde. Du har vænnet den til, at seksuel ophidselse skal resultere i en eksplosion. Det vil sige, den skal resultere i de nævnte pumpemekanismer og dermed udløsningen. At mestre muskulaturen i bækkenbunden er vigtigt, men hvis du virkelig vil opbygge kontrol, så skal du vende dig til at kunne have sex og helt undlade udløsningen.

Hvis du gør dette i en periode, så vænner kroppen sig til, at den seksuelle energi ikke behøver at blive skudt ud, men i stedet kan genbruges i resten af kroppen. Det vil sige, cirkulationen af den begynder at ske af sig selv. Dette gælder også sæden, som efter noget tid begynder at blive genoptaget og recirkuleret i kroppen. Det er når dette begynder at ske, at folk virkelig oplever, at det bliver nemmere at holde længere i sengen.

Som en positiv sidegevinst oplever langt de fleste også, at denne cirkulation og bevarelse af energien giver noget mere overskud i hverdagen. Nogle beskriver det som mere fysisk energi, nogle som mere mentalt overskud og klarhed, nogle bare som lidt mere overskud generelt. Det kan vise sig på forskellige måder, men det er meget normalt at opleve det.

I den antikke Taoistiske tradition er denne øgede energi den primære grund til at bruge seksualiteten på denne måde – simpelthen som et værktøj til at styrke kroppen, livsenergien og den seksuelle lyst. Selv om det at blive for tidlig udløsning kvit og holde længere i sengen skulle være det primære mål for én, så er det jo værd at tage med.

Her kan du se nogle af folks beskrivelser af folks oplevelser med denne praksis

 

Multiple orgasmer uden udløsning – når du kan holde længere i sengen

Når du begynder at kunne holde længere i sengen, så kan du også øve dig på det næste skridt – som er at kunne få orgasme uden at få udløsning. Dette er også en teknik, som blev praktiseret i blandt andet Taoismen, og som også kan være en del af moderne ’tantra sex’.

Kort fortalt, så øver du dig i at ligge højt på din nydelseskurve i lang tid af gangen. Det vil sige, du opøver at kunne ligge komfortabelt på 90% nydelse – hvor 100 % vil være udløsningen. Orgasmen kommer som regel umiddelbart før udløsningen, så kunsten er nu at gå lige til det punkt i intensitet, hvor den begynder – men uden at udløsingen bliver sat i gang. Til det formål skal du bruge dine bækkenbundsmuskler på en særlig måde, kombineret med en dyb rolig vejrtrækning og en særlig kropsholdning.

Når du lærer det, så kan du opleve at ride på en orgasmebølge, som varer alt fra få sekunder til flere minutter. Den vil så klinge af igen, men uden at du oplever den efterfølgende afmatning og tab af rejsning som normalt. Du vil typisk kunne fortsætte med at have sex og kunne få flere orgasmer efter hinanden – uden udløsning. Dette er både dejligt for dig selv, men i særdeles også for den kvinde du er sammen med.

Det at holde længere i sengen er altså godt i sig selv, med den øgede selvtillid og seksuelle tilfredsstillelse som det giver for begge parter. Og det giver altså også mulighed for at tage sexlivet til nye højder af nydelse. Begge dele kan opnås ved at mestre din seksuelle energi.

Du kan lære teknikken på de fysiske kurser her, og online her.

Og begge forløb kombineret her.