Næste kursus starter:  Efterår 2024

 

Hvordan skaber man gnist og tiltrækning i mellem to mennesker? Hvordan skaber man dynamik og flow i en relation eller situation imellem mennesker, som er blevet fastlåst, og hvor konflikt eller stagnation er blevet normen?

De fleste mennesker har et nærmest mytologisk forhold til tiltrækning. De vil gerne have den til at opstå ’spontant og vildt’, og gør den ikke det må der være et eller andet galt. Eller også var det bare ikke ’meant to be’, tænker de.

Men tiltrækning er i høj grad en videnskab – polaritetens videnskab. Tiltrækningens mystik rummer love og regler, og hvis vi lærer dem at kende kan vi skabe tiltrækning og flow, når vi ønsker det.

Dette er hvad Masters of Polarity handler om. Rigtig ofte i relationer, intime og kærligheds-relationer men også andre, kommer vi til at sidde fast i nogle bestemte roller.

Disse roller kan måske fungere for en tid, måske over mange år, men på et tidspunkt udtømmes den energi, den polaritet, man har haft i dem.

Og det bliver nødvendigt at bringe en ny polaritet med nye roller ind i relationen for at finde gnist, flow og tiltrækning igen.

Optimalt set lærer vi at skifte bevidst og smidigt imellem forskellige polariteter løbende i vores relationer, så vi aldrig bliver udmattede og fastlåste i en bestemt polaritet.

Det er målet med dette forløb – at du bliver en Master of Polarity: Bevidst om de 4 grundlæggende polariteter der findes, og i stand til at spotte hvilken polaritet andre (ofte ubevidst) agere fra. Bevidst om hvilken præference du selv har, og i stand til at skifte imellem dem efter behov.

Hvis du er i et forhold, vil kurset give dig værktøjer og redskaber til at ryste posen og den dynamik du har med din partner derhjemme. Sandsynligvis vil dette skabe fornyet energi og tiltrækning imellem jer.

Hvis du er single, vil det give dig værktøjer til at balancere dine egne feminine og maskuline sider, og til at bruge dem konstruktivt til evt. at tiltrække en partner, men også til at skabe mere dynamik, flow og balance i dit eget liv.

Under alle omstændigheder vil værktøjerne give dig adgang til nye sider af dig selv, og dermed fornyet energi og inspiration.

Der vil være hjemmeopgaver imellem hver enkelt kursusgang, og vi kommer til at dele erfaringer med hinanden fra gang til gang. Vær derfor indstillet på at sætte dig selv i spil undervejs og dele af dig selv.

Kurset bygger videre på praksissen og øvelserne fra Vital Force Sexual Mastery kurset. Det er derfor en forudsætning, at du har taget dette kursus enten fysisk eller online. Eller at du har udpræget erfaring med en tantrisk og energi-kultiverende praksis fra anden side. Hvis du mener at du har dette og gerne vil deltage, så skriv til mig på [email protected].

Der er intentionen at gruppen kan køre videre som en selvstændig mandegruppe efter kurset er slut, for dem som ønsker det.

 

Praktiske detaljer:

Datoer: Efterår 2024

Sted: Villa Wilder, 1. sal, Wildersgade 55, Christianshavn, København.

Pris: 6500 dkr.    Køb din plads her

Eller  overfør beløbet til Reg: 8401 og konto: 1292830. Skriv ’MP + dit navn’ i emnefeltet, så jeg ved de er fra dig.

Ratebetaling: Du kan også dele betalingen op i 2 rater og overføre 1. rate inden kursusstart og 2. rate senest 1. maj. I så fald er det 3300 kr. per rate.

HUSK også at tilmelde dig i formularen herunder