Næste kursus starter: Mandag, 2. oktober. Øvrige detaljer: Scroll ned.

Du har smagt frugten af at mestre din seksuelle kraft. Du har siddet i cirklen med mig, og mærket dybden i et mandefællesskab der er dedikeret til at bringe det bedste frem i hinanden. Eller du har taget Vital Force Sexual Mastery online kurset, og mærket kraften i teknikkerne på egen hånd.

Og du har lyst til mere. Du har lyst til at skrue op for ilden i dit indre. Du har lyst til at mærke dit hjertes kald og forbinde det med kraften i din pik. Du har lyst til at leve fuldt ud, du har lyst til at få det meste ud af livet.

På Masters of Polarity arbejder vi med det. Og med at styrke og forbinde 3 livsområder:

Vores oplevelse af mening, som styrkes når vi mærker hjertets kald, og gør det vi skal i livet – som tit og ofte kan være noget andet, end det vores hoved fortæller os.

Vores evne til at danse med det feminine – i os selv og med en partner – for at skabe det kreative flow, som kan styrke os i vores retning.

Og vores evne til at mestre den seksuelle, kreative kraft som – når vi mestrer den – kan oplyse vores indre og give liv og næring til både parforhold og projekter.

Jo mere disse 3 livsområder spiller sammen, jo mere vil du mærke nærvær, liv og skaberkraft. Det betyder ikke at dit liv bliver perfekt. Eller at du kommer til at leve i fuldstændig balance. Men det betyder at du vil føle dig ekstremt meget i live. Og i stærk kontakt med det som er din purpose her i livet.

Vi bygger videre på praksissen og øvelserne fra level 1 (Vital Force Sexual Mastery kurset). Det er derfor en forudsætning at du har taget dette kursus enten fysisk eller online. Eller at du har udpræget erfaring med en tantrisk og energikultiverende praksis fra anden side. Hvis du mener at du har dette og gerne vil deltage så skriv til mig på [email protected].

Det er intentionen at gruppen efter endt forløb vil være i stand til at køre videre som en selvstændig mandegruppe. For de som ønsker det.

 

Praktiske detaljer:

Datoer: 2. oktober, 16. oktober, 30. oktober, 13. november, 27. november, 11. december. Alle gange fra kl. 19-22.
Sted: VitalUnit Coaching, Sindshvilevej 8, 2.tv, Frederiksberg.
Pris: 6200 kr.

Betaling: Overfør beløbet til Reg: 8401 og konto: 1292830. Skriv ’MP + dit navn’ i emnefeltet, så jeg ved de er fra dig.