Stå i Stormvejret med din Kvinde – Og få bedre sex

Stå i Stormvejret med din Kvinde – Og få bedre sex


Der er mange veje til din kvindes underliv. Det vil sige, mange ting du kan gøre for at åbne hende og bringe hende i en tilstand, hvor hun har lyst til at tage dig ind i sig. For tænk over det engang, det er faktisk en meget sårbar og delikat ting: Fysisk at tage et andet menneske ind i sig. Og det gør din kvinde faktisk, hver gang hun har sex med dig.

I denne artikel skal vi udforske én af de ting, der kan give hende lyst til det. Og det er, at du kan stå i hendes stormvejr – af følelser, stemninger og tanker. De fleste kvinder føler rigtig meget; mere end de fleste mænd, og de taler også mere om det de føler. Og det er der en helt biologisk grund til: Hendes hjerne rummer nemlig et center for bearbejdelse af følelser og kommunikation omkring disse følelser, og det center er dobbelt stort som dit.

Din kvinde ved som oftest godt, at hun føler rigtig meget, og hun ved også af erfaring, at du kan blive overvældet af hendes følelser. Og derfor holder hun ofte igen. Selvom dette kan bidrage positivt til husfreden, så bidrager det sjældent positivt til jeres erotiske samliv.

Grunden til det er, at hvis din kvinde går rundt til hverdag og skruer 70 % ned for sine følelser, fordi hun ved at du har svært ved at rumme dem, så vil hun også have svært ved at skrue op igen, når I skal have sex. For hvad nu hvis du heller ikke kan rumme hende dér, i den ekstra sårbare situation? Og hendes seksuelle åbenhed hænger sammen med hendes følelsesmæssige åbenhed.

Hvis din kvinde virkelig skal åbne sig for dig seksuelt, så er hun nødt til at føle en stor grad af tillid til dig. Denne tillid bliver blandt andet styrket af, at hun mærker at du kan rumme hendes forskellige følelser og udtryk. Så slapper hun mere af sammen med dig, hun vil få mere lyst til at give sig hen til dig, og hun vil i øvrigt også få nemmere ved at få orgasme.

Hvad betyder det så at rumme hende? Det kan betyde forskellige ting, afhængig af hvilke følelser der fylder hende, og hvordan de kommer ud. Nogle gange skal du bare være der med hende og trøste hende lidt, hvis hun er ked af det. Andre gange skal du måske stille uddybende spørgsmål til det hun deler, og ellers lytte. Andre gange igen skal du gøre noget for at standse hendes følelses- og tankemylder, hvis hun er på vej ud af en tangent. Det kan hun også have brug for, og det er en kunst at mærke, hvornår det er dét, der skal til.

Det at rumme din kvinde kan altså se ud på mange måder, og det vigtigste er i virkeligheden din grundindstilling: At du tør forblive i kontakt med hende, selvom følelserne ruller. At du kan danse og lege med hende midt i det, som en kaptajn der står fast og uforfærdet på dækket og fører skibet igennem den høje bølgegang.

Kaptajnen lægger sig jo heller ikke til at sove og siger ’den må du selv klare’, når der kommer en storm. Nej, han bliver stående. Omvendt bliver han heller ikke stiv og holder krampagtigt fast i roret uanset hvad. Det han gør er at forsøge at holde kursen, men han forbliver hele tiden i kontakt med skibet, bølgerne og vinden, og navigerer efter dét fra øjeblik til øjeblik.

Betyder det så at du skal rumme hvad som helst, der kommer fra din kvinde, i en hvilken som helst situation? Nej, det gør det ikke. Du er også kun et menneske, og der er også grænser for hvad du kan rumme. Men hvis du en gang imellem kan være der fuldt og helt med hende, når hun flipper ud, bliver ked af det, bliver jaloux, bliver for selvkritisk, etc – vel at mærke uden at du selv går i affekt – så vil det helt sikkert gøre stort indtryk på hende.

Hvis du kan forblive i kontakt med hende, rolig, afslappet, uden at prøve at lave hende om og uden at blive revet med at hendes følelser, så bliver du – i den situation – det anker der kan give ro i hendes stormvejr. Og det vil styrke hendes tillid til dig.

Se det som kraft og energi. Hvad end der måtte skylle igennem hende af følelser, se det som kvindelig energi. Og forstå at dens frie flow er en forudsætning for hendes seksualitets frie flow. Hvis du hæmmer den ene, så hæmmer du den anden.

Et vigtigt spørgsmål: Hvad gør du så, hvis du virkelig ikke kan rumme hende i en specifik situation? Det kunne være du simpelthen ikke har tid (det tager ofte noget tid at holde rum for følelsernes flod og ebbe) eller at du selv er fyldt op stress, arbejde og andet.

Det bedste du kan gøre i den situation er at trække din grænse på en fornuftig og respektfuld måde. Hvor du vel at mærke ikke kommer til at gøre hende forkert. Du kunne f.eks. sige ”skat, jeg kan godt se at du er bevæget lige nu, og det er helt ok. Jeg har simpelthen bare ikke overskud til at forholde mig til det lige nu. Lad mig tømme hovedet lidt, så kan vi snakke om det om et par timer.” For eksempel.

Hvis du siger det på den rigtige måde, så virker det ofte rigtig godt. Der kan selvfølgelig være situationer, hvor din kvinde vil blive pissefornærmet over at du siger sådan. I de tilfælde må du forsikre hende om, at du ikke synes der er noget galt med hende, og at du bare ikke har overskud lige nu. Hellere tage den konflikt end at gå over din egen grænse og dermed risikere at blive så fyldt op, at du eksploderer – for det vil helt sikkert ikke styrke hendes tillid til dig. Så hellere sige fra i tide på en respektfuld måde.

Opsummerende kan du øve dig i at rumme din kvindes forskellige følelsesmæssige udtryk. Byd dem velkommen. Det vil få din kvinde til at føle sig set og forstået, og det åbner hende mere end noget andet. Og øv dig også i at mærke, hvad det gør ved dig at rumme hende. Mærk de følelser det måtte sætte gang i i dig, og øv dig i at lade dem skylle rundt i din krop, uden at du behøver at reagere på dem. På den måde undertrykker du ikke noget energi i dig selv, og undgår også at du eksploderer. Samme grundprincip kan du også bruge til at mestre din seksuelle energi.