Så Er Bilen Og Huset Forårsklar – Men Hvad Med Dig Selv?

Så Er Bilen Og Huset Forårsklar – Men Hvad Med Dig Selv?


Jeg har en simpel filosofi om, hvad der skal til for at leve et godt liv som mand.

Du skal have styr på din Seksualitet, dit Parforhold og din Retning i Livet.

Disse 3 områder understøtter hinanden.

Hvis du er i kontakt med din retning og en følelse af meningsfuldhed i livet, så fungerer din seksualitet også langt bedre – og du har mere at give til dit parforhold.

Hvis du har lært at mestre din seksuelle energi, så kan du kanalisere denne energi ind i din livsretning og dine projekter, og så får du noget ekstra passion og energi til din rådighed.

Og du kan selvsagt også have nogle langt dybere og mere tilfredsstillende seksuelle oplevelser med din partner, hvilket igen bidrager til parforholdet.

Hvis parforholdet fungerer, ja så giver det energi og kærlighed til dine projekter og til livet i øvrigt.

Jeg ser igen og igen, at når disse 3 områder fungerer i en mands liv, så blomstrer både han, hans familie og ting omkring ham.

Du kan bruge denne simple 3-deling til at checke efter, hvordan du rent faktisk har det på disse vigtige områder i dit liv. Ligesom du en gang imellem checker din bil og dit hus efter i sømmene, så undersøg også af og til, hvor det står til med disse afgørende områder i dit liv.

Du kan gøre det selv, og du kan bruge mig som din coach og sparringspartner. Hvis du er interesseret, kan du se ledige tider her, og du er også velkommen til at ringe til mig og få en uforpligtende snak:

Coaching hos Jakob

Hvis du er klar til at dykke dybere ned i ét af de 3 områder, så er der lige nu disse muligheder:

Seksualiteten: Vital Force Sexual Mastery kurset

På dette velgennemprøvede forløb lærer du de essentielle teknikker til at mestre din seksuelle energi som mand. Dette giver mere overskud og energi, langt større selvtillid og tilfredsstillelse under sex, både for dig og din partner, og det giver dig muligheden for at kunne opleve helkropsorgasmer uden udløsning. Denne praksis har også vist sig at løse langt de fleste tilfælde af tidlig udløsning, potensproblemer, pornoafhængighed, manglende gnist i parforholdet. Fordi du styrker og mestrer din seksuelle, vitale energi.

Retningen i Livet: Ayahuasca & Purpose Men’s Retreat:

På dette kursus samles vi en gruppe mænd og dedikerer en weekend til at skabe klarhed over, hvor vi er i livet, og hvor vi skal hen nu. Vi benytter de bedste elementer fra veletablerede mandegrupper og vi benytter ayahuasca-drikken, som er en psykoaktiv substans. Ved hjælp af denne kombination kan vi komme langt dybere og længere, end du ville kunne på samme tid igennem almindelig terapi. Hvis du er et sted i dit liv, hvor du har brug for at skabe klarhed og retning og rydde op, så kunne dette være noget for dig.

Parforhold og mand-kvinde dynamikker: Polarity in Practise

På disse workshop-aftener eksperimenter vi med de mere arketypiske dynamikker imellem det maskuline-feminine. Hvad betyder disse termer, hvordan styrker vi dem, og hvad sker der når vi gør det? Der er både rum for at lære noget, og for at have nogle dybe, intense møder. Du kan komme med din partner og lave øvelser med vedkommende, eller du kan komme som single.

Hvis du har spørgsmål til noget af ovenstående, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig. Enten ved at skrive til mig eller give mig et ring på 60 77 87 92.

Vitale forårshilsner

Jakob